2777
2789

چرا هرکی زندگیش جهنم میشه میگه شرایط طلاق ندارم؟ مگه طلاق شاخ و دم داره؟ همه میتونن تحت هر شرایطی طلاق بگیرن اونم بخاطر چیزی مثل خیانت؟ موندم چجوری بعضیا ب فکر بچشون یا فکر ابرو و حرف مردمن😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا هرکی زندگیش جهنم میشه میگه شرایط طلاق ندارم؟ مگه طلاق شاخ و دم داره؟ همه میتونن تحت هر شرایطی طل ...

منم قبلا مثل شما فکر میکردم تا شرایطش پیش اومد و بعد یکسال حتی قسمت مهریه و نفقه هم حل نشد تو دادگاهای ایران چ برسه ب طلاق گرفتن 

منم قبلا مثل شما فکر میکردم تا شرایطش پیش اومد و بعد یکسال حتی قسمت مهریه و نفقه هم حل نشد تو دادگاه ...

بله .

چون زن اجازه دادخواست طلاق نداره در صورتی که بخواد از۱۲ بند شروط ازدواجش استفاده کنه اثبات کنه

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
والا شرایطش برا منم پیش اومد و جدا شدم اونم فقط در عرض ۶ ماه 

احتمالا توافقی بوده یا حق طلاق داشتید 

چون ما بعد ی سال دادگاه رفتن هیچی ب هیچی 

اخر سرم بخاطر فشار روانی اطرافیان برگشتم🤷🏻‍♀️

احتمالا توافقی بوده یا حق طلاق داشتید  چون ما بعد ی سال دادگاه رفتن هیچی ب هیچی  اخر سرم ...

اره توافقی که بود اما در قبال بخشیدن مهریه ینی تا قبلش گفته بود باشه مهریشو میدم و تا زمانی که مهریه تموم نشده طلاقش نمیدم و چون مهریه های امروزی با این وضع گرونی میشه سالی ی سکه ینی عملا بقول شما باید تا لحظه فسیل شدن مهریه بگیری و تازه حق طلاقم نداشته باشی ولی سعی کن اول مهریتو بذاری اجرا تحت فشار ثرارش بدی بعد باهاش شرط ببندی اگه در قبال گذشتن از مهریم باید طلاقم بدی چون مهریه نده حکم جلب دستشو میبوسه