2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 42 پست
خودت باش فقط.  دورویی نکن. زبون گرم و محبت آمیز داشته باش.  خوشرو باش

آنقدر دو رویی دیدم از پدرش یبار اینور یبار اونور دیگه زبونم به محبت نمیچرخه

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست
زن داداشم جواب محبتم با زبون درازی میده  در این حدددد راستش ازش زده شدیم دیگه  خیلی خیل ...

من سیاست رفتار کرون با شوهرمم ندارم حتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیاست رفتار کرون با شوهرمم ندارم حتی

نه اون حرفه ایه با اینکه سنش کمه 

چون سیاست داره برگ برنده همیشه مال اونه

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

اگه زبون تندی داری سعی کن از ریشه حلش کنی و درست بشی کسی که جلوی دیگران تظاهر به یه رفتاری می‌کنه بنظرم خیلی ضایع و مصنوعیه کسایی رو میشناسم که فقط واسه خودشیرینی تو خونه مادرشوهر بلند میشن کار میکنن کلا آدم اگر ذات واقعیش یه چیز باشه و یه جور دیگه رفتار کنه دیر یا زود می‌فهمن.

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
اگه زبون تندی داری سعی کن از ریشه حلش کنی و درست بشی کسی که جلوی دیگران تظاهر به یه رفتاری می‌کنه بن ...

من خدایی بخاطر اینکه بخوام شیرین کنم خودمو کار نمیکنم هیچ کس با کار عزیز نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا

چیبار میکنه مثلا

نمیدونم واقعا چیکار میکنه که باعث شده شوهرش هییییچ موقع بدیاشو نبینه

هیچ موقع بدون آرایش ندیدمش 

روزی چندین بار مدل موهاشو عوض میکنه 

روزی چند دست لباس میپوشه 

نه نهار درست میکنه نه شام ولی نمیدونم چرا داداشم میگه زنم خییییلی زرنگه 

۶ صبح میخوابه یه سره تا ۶ بعد از ظهر 

غیبت مارو پیش داداشم میکنه الکی اشک میریزه گریه میکنه 

بعد میره بغلش میکنه بهش میگه نری دعواشون کنی هاااا 

باعث میشه داداشم کینه بگیره و نتونه بیات حرف بزنه و راست و دروغ حرفا رو هم نمیتونیم بهش بگیم 

یعنی یه کارایی میکنه به عقل جن نمیرسه

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
نمیدونم واقعا چیکار میکنه که باعث شده شوهرش هییییچ موقع بدیاشو نبینه هیچ موقع بدون آرایش ندیدمش&nbs ...

اهوم ولی دروغ یجا رسوا میشه

اهوم ولی دروغ یجا رسوا میشه

به خدا قسم گاهی میگیم نکنه داداشمو چیز خورش کردن 

مامانمم میگه صبر کنید بالاخره یه روزی یه جایی همه چی معلوم میشه 

ماه پشت ابر نمیمونه 

و با تموم دروغاش رسوا میشه

به خدا که آدمای بدی نیستیم 

همش فکر میکردیم داداشم زن بگیره یه خواهر بهمون اضافه میشه

البته که ما هم متاهلیم و سر خونه زندگیمون

الان همش با خودم میگم چی فکر میکردم و چی شد!!!!!

یا شایدم حس میکنم دارم خودمو از چشم ميندازم شاید باید بعضی جاها سکوت کرد و گذشت با این ک ناحق ...

حس کردم اخلاق شوهرمو داری. 

شوهر منم همه چیز میگه با اینکه خیلی وقتها حق میگه. ولی خیلیا ناراحت میشن. منم همش حرص میخورم نگو نگو. 

حرف نزنی نمی‌گن لالی. ولی حرف گوش نمیده

به خدا قسم گاهی میگیم نکنه داداشمو چیز خورش کردن  مامانمم میگه صبر کنید بالاخره یه روزی یه جای ...

اینا هم خیلی دختر دختر میکردن ماه اول ازدواجم  هر روز خونشون بودم ی روز مادرشوهرم دراز کشیده بود اومدم خودمو لوس کنم همونطوری ک واسه مامانم میکنم رفتم پیشش دراز کشیدم  خودمو چسبوندم بهش دست کشید روی موهام گفت چقدر زبره بعدشم با گوشی داشت حرف میرد تو ی دیقه پشیمونم کرد قشنگ برگشت گفت عروس ک دختر نمیشه

حس کردم اخلاق شوهرمو داری.  شوهر منم همه چیز میگه با اینکه خیلی وقتها حق میگه. ولی خیلیا ناراح ...

خودمونو فقط از چشم میندازیم ناراحتم واقعا ک نمیتونم بی تفاوت باشم