2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

658 بازدید | 42 پست

ترفند عزیز شدن و جلوی زبون تند و فلفلی رو گرفتن  ایده بدین چجوری تو خانواده همسرمون زبونمون به تندی نچرخه و عزیز باشیم و حرفمون برو داشته باشه سیاست خواهرا سیاست یادم بدین

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

حس بدی گرفتم از جمله 

ترجیح میدم از حقو حقوقم دفاع کنم

چرا باید ظلم و بپذیرم بخاطز مادر شوهرم 

پی شخصیت من چی؟ 

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش

پی حرفارو نگیر

لبخند بزن

خودتو حساس نشون نده اصلا

به موقع کمک کن

آراسته بودن خیلی مهمه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
حس بدی گرفتم از جمله  ترجیح میدم از حقو حقوقم دفاع کنم چرا باید ظلم و بپذیرم بخاطز مادر شوهرم ...

من زبونم خیلی تنده بخاطر اون بنظرم زیاد از حد دارم تندی میکنم

من زبونم خیلی تنده بخاطر اون بنظرم زیاد از حد دارم تندی میکنم

دقیقا مثل زن داداشم 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
دقیقا مثل زن داداشم 

یا شایدم حس میکنم دارم خودمو از چشم ميندازم شاید باید بعضی جاها سکوت کرد و گذشت با این ک ناحق نمیگم بخدا 

آروم باش پی حرفارو نگیر لبخند بزن خودتو حساس نشون نده اصلا به موقع کمک کن آراسته بودن خیلی مهمه ...

به موقع کمک کردن ینی چی

یا شایدم حس میکنم دارم خودمو از چشم ميندازم شاید باید بعضی جاها سکوت کرد و گذشت با این ک ناحق ...

زن داداشم جواب محبتم با زبون درازی میده 

در این حدددد

راستش ازش زده شدیم دیگه 

خیلی خیلی تند برخورد میکنه 

انگار این دختر بلد نیست با ملایمت صحبت کنه

البته اون خیییییلی هم سیاست داره با شوهرش و میدونه باید چیکار کنه

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗