2777
2789
عنوان

کنکوری عزیز بیا اینجا....

259 بازدید | 29 پست

خب خب میبینم که هنوزم بیداری🤨😂 چشم روشن ادمی که کنکور داره باید انقدر درس خونده باشه که از شدت خستگی تا الان غش کرده باشه😏😂 خلاصه اومدم یه تاپیک بزنم برای روحیه و انگیزه به بچه های کنکوری عزیز چه انسانی چه تجربی چه ریاضی چه هنر چه زبان کنکور هیولا نیست بخشی از زندگی شماست منتهی اطرافیان اونو براتون بزرگ کردن شمام حق دارید نخوایید همش درس بخونید حق دارید تفریح کنین حق دارید خسته بشید گریه کنید ولی من بهتون میگم تهش روشنه:)❤ هیچوقت خودتو نباز رفیق سختته درسا سنگینه زیاده حجیمه میدونم:)🙂 ولی سعی کن که خودتو نبازی دوست من به اینده و ارزوهات فکر کن تا دوباره انرژی بگیری زیاد رو عدد رتبه فوکوس نکن همش الکیه با این همه پارتی و رانت سعی کن انتخاب رشته خوبی داشته باشی به زخم زبون و کنایه هیچ کسی دقت نکن تو به چیزی که میخوای میرسیییی چون لایقشی و براش زحمت کشیدی خودتو باور داشته باش دوست من :)❤

امضا: از طرف کسی که خودش همین پارسال کنکور داد و رشته مورد علاقشم قبول شد:)💛🙌🏻

دل درد دارم نمیتونم برم آب بخورم حتی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اسم کنکور هم متنفر شدم ..دخترم کنکوری فعلا از ۵ تا حالا بی هوش 😂😂😂 ۳ روز کتاب باز نکرده

بخدا گناه داره بهش سخت نگیری ی وقت خیلی درکش میکنم بیشتر از همه خودش نگران آیندشه از این مطمئن باش

بهش سخت نگیرین من الان قبول شدم بهترین رشته اما یهو ورق برگشته و مشکوک به سرطانم

انشالله که چیزی نیست چی قبول شدین فضولی نباشه؟ برنامه ریزی یا مشاور خاصی داشتین و ساعت مطالعتون چقدر بود روزانه

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
بهش سخت نگیرین من الان قبول شدم بهترین رشته اما یهو ورق برگشته و مشکوک به سرطانم

اخه عزیزم انشالله خوب میشی ....

اصلا بهش نمی گم بخون یا نخون همش خوابه یا با برادرش بیرون ...رشته نیورد فدا سرش پدرش داره کارش میکنه بفرست ش کشور دیگه 

🤪
اول سلامتیت مهمه

پریودم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره