2777
2789
بیل به کارت خورده،نوکربابات غلام سیاه ،بشین تابیارم مامان جورابای من کوش

عه نکنه خدم وحشم داشتن تاحالا رفت ورود میکردن وپخت وپز ،دیگه زانوم نمی‌کشه، صبح تمیز باشه آشپزخونه ها 

هرچه از دوست رسد نیکوس بخور زحمت کشیدم

عووووق

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانو کوفت مامانو زهر مار وقت شوهر دادنتونه من باید بگم اخه خدایا مردم بچه دارن منم بچه دارم

حالا‌خوب برم دخترفراری شم معتاد هزارکوفت زهرمار شم عمه عشرت وببین نازک تراز گل به اون لیلا بیشعور عجوزه نمیگه اصلا من بچه سرراهیم

حالا‌خوب برم دخترفراری شم معتاد هزارکوفت زهرمار شم عمه عشرت وببین نازک تراز گل به اون لیلا بیشعور عج ...

والا لیلا از این کارا بکنه عشرت سرشو رو به قبله ی ارمنی ها میبره دیگه باید حواسمون باش نازک تر از گل ب خانوم نگیم یهو معتاد نشه 

اما خودمونیم اسم عمه بد سوزوندتت،😆😆

قربون خدا برم اون از شانس عمت اینم شانس من از لحاظ قیافه خوشگلترم صد برابر از عمت از خونه داریی و سلیقه و... جلوترم شوهرو اونو نگاه شانس منو نگاه شوهرش بهش نمیگه بالا چشمش ابروعه انگار اسمون باز شده یه دونه این افتاده زمین اون وقت بچه منم اینطوریی نمیشه ازت انتضار داشت توهم از تیر و طایفه اوناییی 

قربون خدا برم اون از شانس عمت اینم شانس من از لحاظ قیافه خوشگلترم صد برابر از عمت از خونه داریی و سل ...

الهی فداتشم انقد هرس نخور سکته میکنیا ولشون کن عوضش یه چی فهمیدم حال کنی النگوهاش بدله خودم شنیدم به مامان بزرگ گف خریدم چش زنداداشو دربیارم 

خدا نکشتت دختر چ تو نقشامونم فرو رفتیم

من کلا بازیگر خوبیم بخدا یه بار داداشم زنگ زد ادا دخترعمم رودراورد اصلا نفهمیدم بعدش هنگ بودابجیمم همینطور ،شوهرم میگه تاهرروز یه دور اوسکولم نکنی روزت شب نمیشه نه