2777
2789
عنوان

کیا گل پتوس دارن

48 بازدید | 5 پست

بچه ها گل پتوسم زرد شده...اب زیاد ندادم‌‌ که بکین از اونه....ده روز یه باره.....یه ساله اینجوری اب داده بودم و عین درخت شده بود.....دو ردز خونه نبودم...اومدم دیدم نصف برگاش زرد شده و پژمرده شده

گل شناس اوردم..خاکو عوض کرد...گفت خاکش خوبه....ریشه ها هم سالمه....آفت هم نداره....یه کود تقویتی براش اسپری کرد

دوستم میگه باهات قهر کرده

چون خونه نبودی....😔😔😔😔

واقعا میشه؟؟

مگه گل قهر میکنه 🙁🤣

احتمالا نورش کم شده یا هوای خونه این چند روز که نبودی براش مناسب نبوده

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه نبودی درو پنجره باز نکردی اکسیژن کم داشته یا بخاری و شوفاژ روشن بوده خاکش  زود خشک شده ...

نه خودمم باشم در باز نیست....ولی شوفاژ کم بوده...احتمالا سرما خورده وودما براش مناسب نبوده

مگه گل قهر میکنه 🙁🤣 احتمالا نورش کم شده یا هوای خونه این چند روز که نبودی براش مناسب نبوده

مادر بزرگم یه گل داشت اسمش گل قهر بود.....عیر خودش هیچ کی نباید بهش اب میداد.....والا جمع میشد