سلام من یکسال و دو ماه ازدواج کردم طبیعتا اول زندگی دعوا زیاد داشتیم تنها عیب من این بود غر میزدم البته حقم داشتم چون همسر من ی ادم کاملا وابسته به خانواده بود دست بزن داشت و خیلی هم خسیس بود تنهایم نمیزاشت تا جلو در خونه برم همیشه هم پرده خونم کشیده شده بود ولی خوب همو دوست داشتیم به هم عادت کرده بودیم من با خواهر برادرامم اصلا رفت و امد نداشتم چون همه اش میگفت هزینه برداره من بازم قبولش میکردم اخرین بار دعوامون شد منو خیلی کتک زد پام سیاه و کبود شد رفتم طبقه بالا پیش مادر شوهرم گله کنم اینم هرچی از دهنش دراومد بار خودم و خانوادم کرد گفت خرفات شنیدم به ما توهین کردی بعد اون تا ده روز سر حرفاش حالم بد بود همسرم اینجوری نشون میداد میگفت بهت حق میدم مادرم بهت توهین کرد بعد اون یکم حالم خوب شد خواستم برم اشتیش بدم همسرم نزاشت گفت حالا حالاها اشتی نمیکنه بعد ی ماه من میخواستم بیام خونه پدرم همسرم همه اش میگفت کاش اینا متوجه نشن تو داری میری با خوشی منو رسوند جلو در خونه پدرم حتی روز قبلش هم بهم گفت برات کادو روز زن میگیرم منم با مادرم رفتم براش کادو خریدم شبش در کمال تعجبم دیدم به برادرم زنگ زده که نمیخوامش میخوام طلاقش بدم به خواهر شوهرم زنگ زدم اونم برگشت گفت برو غرغرو داداشم نمیخوادت باید میرفتی التماس مادرمددست و پاش میبوسیدی بعد دو هفته دادخواست طلاق دادن ولی من اون موقع به همسرم گفتم مادرت تهدید به طلاقم کرده گفت ی چیزی گفت جدیش نگیر من دوستت دارم ازت راضیم میخوامت طلاق دیوونم میکنه الان بعد ۴۰ روز برای لباس و وسیله های شخصیم اظهار نامه دادگاه فرستادیم باز جواب ندادن و نفرستادن. یعنی من الانم موندم این کلی اومد و رفت تا من بهش جواب مثبت دادم چی شد اخه. مگه نگفتت میخوامت بخدا دارم دیوونه میشم بگید چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی برو خونت بشین بزار بیرونت کنه اول از همه زنگ میزنی ۱۱۰ بیاد صورتجلسه که نزاشتن بری تو خونت بعد مهرتو میزاری اجاره تا ما تحت ننه اش چاک بخوره گوه اضافی نخوره این دیگه پرسیدن داره که چکار کنم فاتحه ی این زندگی خونده اس چرا باید به همچین مرد بی اراده ایی که ننه اش براش نسخه می پیچه فکر هم می کنی ساعت ۹ بزار دم در
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁