2777
2789
عنوان

همسرم واقعا منو نمیخواست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 72 پست
یه جوری بیخیالش بشو که انگار اصلا از اول نبوده تو زندگیت ... این جوری تا نوک استخون میسوزه واسه خودش ...

من خیلی التماسش  کردم بهش زنگ زدم پیام دادم اصلا جوال نداد چن روز اولم گوشیش از دسترس خارج  کرد

هیچی برو خونت بشین بزار بیرونت کنه اول از همه زنگ میزنی ۱۱۰ بیاد صورتجلسه که نزاشتن بری تو خونت بعد ...

طلاق اصلا تو خانواده و فامیل  ما نیست برچسب مطلقه خیلی برام سخته بخدا من ی عیب داشتم اون هزار تا باز اینا رفتن تقاضای طلاق دادن یعد خیلی هم خانوادگی خسیسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه شماکورکورانه واردرابطه ای سمی شدی خساست دست بزن شکاک وابستگی شدیدب خانوادش این مواردبس ...

خانوادم سنتین من مدرکم دکتراس اینا سر اینکه نتونستم کار کنم به مدرکمم توهین کردن طلاق خیلی برام سخته خیلی

طلاق اصلا تو خانواده و فامیل  ما نیست برچسب مطلقه خیلی برام سخته بخدا من ی عیب داشتم اون هزار ت ...

اول هرچی سخته چند بار مگه میخای زندگی کنی مگه خانواده های دیگه هرکی طلاق بگیره مدال میدن اینجا ایرانه همه به زندگی هم سرک می کشن عزت نفست کجا رفته کتکت میزنه آبرو ریزی می کنه باز میخایش حالت خوبه بری گدایی بکنی دوراز جونت بهتر نون این مرد رو بخوری 

خانوادم سنتین من مدرکم دکتراس اینا سر اینکه نتونستم کار کنم به مدرکمم توهین کردن طلاق خیلی برام سخته ...

اون اولین چیزی که از تو گرفته عزت نفس واعتماد به نفسته به خودت بیا حالشو بگیر داری التماس کدوم زندگی خوش رو می کنی برلی خودت خانم دکتری حیف تو گلم حیف تو اون فقط یه نره اونم از نوع وحشیش

نباید این کارو میکردی ... ولی از این به بعد هم بیخیال باش

یعنی واقعا همسرم از ترس مادرش سراغم  نگرفت یا ایتقد پرش کردن ازم متنفر شده.؟ نه اصلا دیگه کاریش ندارم

یعنی واقعا همسرم از ترس مادرش سراغم  نگرفت یا ایتقد پرش کردن ازم متنفر شده.؟ نه اصلا دیگه کاریش ...

نمی‌دونم ... ولی مردی که حرف مادرش رو وارد زندگی شخصیش کنه ... دیگه به درد زندگی نمیخوره

واقعا این مادر شوهرم مادرشوهر خووش انداخت گوشه سالمندان  میگن خیلی باهاش بد بود مهریه ام خیلی ک ...

دنیا ب کام ظالماس بخدا😑 چی بگم فقط دیگ سمت این روانی نرو دلت ب چیش خوشه جداشو راحت‌تری

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یعنی واقعا همسرم از ترس مادرش سراغم  نگرفت یا ایتقد پرش کردن ازم متنفر شده.؟ نه اصلا دیگه کاریش ...

عزیزم یکم به خودت بیا واقعا با این شوهر سطح پایین و بی کلاس بازم دنبال اینی بدونی چیکار میکنه میخوادت یا نه؟؟ چقدر شما حس بی ارزشی داری که افتادی دنبال چنین خانواده و شوهری

حالا یا مادرش تو رو نخواست یا خودش چه فرقی به حالت میکنه

صورت مساله رو که نمیتونی عوض کنی

اونا دنبال یه ادم شاغل بودن تو رو میخواستن به نوکری بگیرن

خسیس بوده شوهرت 

من تاپیکهای شما رو میخونم

میخواستی خانوادتو بگی خونت بیاد شوهرت کبودت کرده

غذای خوب میذاشی دعوات میکرده

نمیداشته بری بیرون اصلا

تو خونه حبس بودی

طرف مادرش بوده

اخه عاشق چی این مرتیکه شدی؟؟؟؟

عزیزم یکم به خودت بیا واقعا با این شوهر سطح پایین و بی کلاس بازم دنبال اینی بدونی چیکار میکنه میخواد ...

بخدا از طلاق میترسم از تنهایی میترسم از اینکه قوم و فامیل هر جا میرم تا اخر نگاهشون به من باشه میترسم اینا بیشتر دیوونم میکنه و اینکه ماددشوهر عفریتم هرجا میره میگه دیگه تحملش نداشت پسرم ما با دختره خیلی خوب بودیم خوب لود ولی سر  دعواهامون دخالت میکرد اخر بارم گه از خجالتم دراومد به خواهرام گفت سگ های ولگرد

حالا یا مادرش تو رو نخواست یا خودش چه فرقی به حالت میکنه صورت مساله رو که نمیتونی عوض کنی اونا دنب ...

به قول شما عزت نفس پایین  عدم اعتماد به نفس. مهر طلبی و ترس از تنهایی و حرف و حدیث قوم و فامیل که این اولین نفره تو فامیل گه طلاق گرفته

ببخشید عزیزم ناراحت نشیا خواهر منم شرایط نزدیک به شما داشت جدا شد

تازه اوضاعش به وخامت تو نبود

فقط شوهرش دهن بین بود کمی

ولی با عرض پوزش شوهر تو کلکسیون صفات منفی هست

چقدر خودتو حقیر کردی دل بسته این شخص شدی

من اگر چنین همسری داشتم میومد التماس هم دیگه برنمیگشتم میگفتم طلاق و میرفتم با عزت نفس با کسی دیگه ازدواج میکرذم

خود ازاری داری درگیر چنین خانواده و شوهری بکنی خودتو؟؟؟ یکم به خودت بیا چقدر خودتو کم میبینی اخه 

بخدا از طلاق میترسم از تنهایی میترسم از اینکه قوم و فامیل هر جا میرم تا اخر نگاهشون به من باشه میترس ...

یعنی تو حاضری تو سری خور باشی ولی اسم طلاق روت نباشه؟؟ این همه زنهای موفق مطلقه رو ندیدی؟؟؟ باید بری با یه بچه برگردی؟؟ 

الان موقعیت ازدواج داری وقتی چند سال بمونی باهاش موقعیتهاتم سوخت کردی 

اخه خودازاری داری بری تو‌اون خونه که فقط بگن فلانی سایه مرد بالا سرشه؟؟؟😏😏😏😏