نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8769 عنوان اختلاف سنی 132 بازدید | 5 پست نظر تون راجع به اختلاف سنی دوازده سال بگیدخوبه یابددرکل زیاده یانه مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍 1401/11/30 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8769 زیاده اینقد زیاد خوب نیست ۵تا۷ سال منظورم اینه مرددوازده سال بزرگترباشه مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
asrebirang عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5521 من و همسرم یازده سال اختلاف سنی داریم.واقعیتش دلم میخواست کمتر باشه چون گاهی وقتا حس میکنم بامن مثل بچه ها رفتار میکنه. لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
bati_60 عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 2029 منظورم اینه مرددوازده سال بزرگترباشه متوجه شدم چی گفتیناختلاف سنی زیاد خوب نیست