2777
2789
عنوان

بیاین بگم روشن فکری چیکار کرد با من😅💔+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن میدونم اینجوری نیست  فقط قسمت بیماری ناراحتم کرده فکر کن ...فکر کرده من با همم

خب عزیزم این هنوزباهاش رابطه نداشتی شک‌داره بهت بهت توهین‌کرده

پس فردامیخادبگه توباهمه بودی ممکنه ازت بیماری بگیرم بیاتمومش کنیم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
😑باید میگفت خدافظ تمام 

حقیقت بگم من از این ادم هوسباز تر و کثیف تر ندیدم 

حالم از چتش به هم خورد

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اسم خودتو گذاشتی دختر ؟ برای خودت  و بدنت ارزش بذار چرا انقد ساده ای اون تو رو فقط برای نیاز جنسی میخواد بعدم مثل دستمال میندازت بیرون این کاری که میخوای بکنی اسمش زنا ست دکمه اینو بزن بره بابا 
از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم ☺
ببین عزیزم بیماری های تناسلی ۹۰ درصد از طریق رابطه منتقل میشه ب خودشم که مطمئنه منظورش من بودم

خوب شد که درمورد رابطه باهاش بحث کردی اونم به وضوح بهت گفت که اگه زن شدی اگر باردار شدی من نیستم داره میگ اون موقع من نمیگیرمت باید خودت بمونی و مشکل زن شدنت و باردار شدنت یا شایدم ازش بیماری بگیری پس فقط برای اینکه باهات یه مدت دوست باشه دوستداره