2777
2789
عزیزم ب نظرم خودت نمیخای مگه شهر هرته کسی میتونه این حرفو بزنه ک ی زندگی خوب در توانش با اخلاق و رفت ...

نه بیشتر هم بخاطر ابروم همم دوسش دارم😞دوس دارم بمیرم کلا نه زیاد بخاطر شوهرم زندگی لذتی نداره برام همش خونه ام همش کار های تکراری

نه بیشتر هم بخاطر ابروم همم دوسش دارم😞دوس دارم بمیرم کلا نه زیاد بخاطر شوهرم زندگی لذتی نداره برام ...

کاش میتونستی ی مسافرت بری حال روحیت عوض بشه منم مثل شما روزام تکراریه مسافرت لازمم یا اینکه بتونین برین سر ی کار مشغول بشین امیدتون ب خدا تو اجتماع باشین حال روحیتون خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستی ی مسافرت بری حال روحیت عوض بشه منم مثل شما روزام تکراریه مسافرت لازمم یا اینکه بتونین ب ...

واقعا مریض شدم 

سفر دلت خوشه خواهر تو شهرستان زندگی میکنم موقع رفتن به دکتر میریم شهر دکترم تنها نمیرم مادرشوهرم میاد میره بازار 

وقتی دختر بودم با خواهرم سفر زیاد میرفتیم از وقتی با این ازدواج کردم سفری نرفتم باهاش