2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خواهر قلبم درد میکنه ۲۲ سالم اماانقد گریه کردم شبی ۳۰ ساله هام با مشت زده تو سرم سرمو نمیتونم ...

ببین هر مشکلی راه حلب داره ، نشنیدی میگن میخایی یه کارو انجام بدی اگه هيچ کسی هم نبود کلاه تو جلوت بزار باهاش مشورت کن . مطمعن باش همه چی خوب میشه ضعیف نباش بجنگ 

ببین هر مشکلی راه حلب داره ، نشنیدی میگن میخایی یه کارو انجام بدی اگه هيچ کسی هم نبود کلاه تو جلوت ب ...

امروز چون ضعیف نبودم کتک خوردم چون جواب حرفاشو دادم

بخدا خواهر قلبم درد میکنه ۲۲ سالم اماانقد گریه کردم شبی ۳۰ ساله هام با مشت زده تو سرم سرمو نمیتونم ...

عزیزم چرا نمیتونی طلاق بگیری اخه ببین فک میکنی با کتک خوردن و حرص اخرش چی میشه ی مریضی میگیری همچین ادمایی هم این موقعها خودشونو میکشن کنار و با این حال مجبوری وبال مامانت بشی الان ک جون داری جونتو بردارو فرار کن خودت بساز زندگیتو

عزیزم چرا نمیتونی طلاق بگیری اخه ببین فک میکنی با کتک خوردن و حرص اخرش چی میشه ی مریضی میگیری همچین ...

هی میدونم ولم نمیکنه یه ادمیه ک نگو هر موقع حرف طلاق میشه میگ فکر طلاق و از سرت بیرون کن 

اره دیگه قلبم درد میکنه 

هی میدونم ولم نمیکنه یه ادمیه ک نگو هر موقع حرف طلاق میشه میگ فکر طلاق و از سرت بیرون کن  اره ...

عزیزم ب نظرم خودت نمیخای مگه شهر هرته کسی میتونه این حرفو بزنه ک ی زندگی خوب در توانش با اخلاق و رفتارش برا زنش محیا کرده ن کسی ک کتک میزنه الان بری پیش مامانت برنگردی مثلا میخاد چ غلطی بکنه ترسو نباش