2777
2789
عنوان

زایمان دوقلویی در هفته 34

5880 بازدید | 16 پست

دوستان بچه‌هام 34هفتگی دنیا اومدن. دکتر آمپول  ريه هم نزده بودن الانم تو دستگاهن... خیلییییی نگرانم 🥺🥺🥺 کسی  بوده بچه اش 34 هفته دنیا اومده باشه؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله قدمشون پر از خیر و برکت باشه براتون

تجربه این چنینی ندارم، ولی انشالله هفچ مشکلی پیش نمیاد براشون

زیر نظر پزشک و پرستارن  اونا خودشون مراقبن

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

قربونتون برم که یکم خیالم راحت کردین من که دارم میمیرم از استرس

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

عزیزم بچه های شما با چه وزنی دنیا اومدن؟ سالمن انشالله؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
عزیزم بچه های شما با چه وزنی دنیا اومدن؟ سالمن انشالله؟

با وزن 2100، آره خدا رو شکر سالمن

سلام عزیزم میدونم خیلی قدیمیه ولی میخواستم‌بدونم بچه هاتون چقدر تو دستگاه بودن  من الان درد دار ...

نگران نباشین. دوقلوهای من اول 34 هفته دنیا اومدن، با اینکه دکتر آمپول ریه هم نزده بود فقط4 روز دستگاه بودن. ان شاء الله بچه هات بسلامتی و به موقع بدنیا میان

سلام گلم خوبید

من هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بدم

میشه تجربیات تون در مورد دکترها و بیمارستانهایی ک بد بودن و نتیجه نگرفتی که اونجا نرم

و جایی ک خوب بوده و بیشتریا نتیجه گرفتن بگید

واقعا ازتون ممنون میشم🌺🌺🌺

سلام گلم خوبیدمن هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بد ...

سلام عزیزم. ببینید من نمی تونم بگم کدوم دکتر خوبه کدوم نه، آخه ممکنه یکی با یه دکتری نتیجه بگیره ولی یکی نه، یکی از چیزایی که تو ای وی اف خیلی مهمه نداشتن استرس هست. البته کیفیت چنین و شرایط رحم هم خیلی مهمه. اگه میخواین انجام بدین زمان رو از دست ندین چون هر چی سن کمتر باشه بهتره. فقط استرس رو از خودت دور کن