2777
2789
عنوان

حق حضانت بچه بجای...

227 بازدید | 15 پست

مهریه

من اگه میخواستم ازدواج کنم حق طلاق و حق حضانت رو میگرفتم بجاش مهریه رو میبخشیدم تا حالیشون بشه بچه من مال خودمه    

کسی هست اینجا همچین کاری کرده باشه؟

حضانت رو بگیری قیم تا اخرش پدرش میمونه و خب این خیلی مهم و کارساز نیست فک کنم

من هیچ کدوم و جا به جا نمیکنم همه با هم😅😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضانت رو بگیری قیم تا اخرش پدرش میمونه و خب این خیلی مهم و کارساز نیست فک کنم

شاید ولی بچه پیش اون نمیمونه  پس اگه قراره اینجوری باشه واسه چی قانون حق حضانت گذاشتن  

شاید ولی بچه پیش اون نمیمونه   پس اگه قراره اینجوری باشه واسه چی قانون حق حضانت گذاشتن   ...

من یکم تحقیق کردم 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شاید ولی بچه پیش اون نمیمونه   پس اگه قراره اینجوری باشه واسه چی قانون حق حضانت گذاشتن   ...

تمام امور بچه هام تا 18 سالگی با منه حتی حق خروج از کشورشون فقط برای ازدواج دخترم فک کنم بالای نکبتش حق نظر داره

نور بر تاریکی پیروز است💪

بچه شما برای هر دوی شماست با این تفکر اصلا ازدواج نکنید 

اما در مورد وکالت طلاق کاملا باهاتون موافقم 

من طلاق، خروج از کشور و اخذ گذرنامه، تصنیف اموال، مسکن و چنتا چیز دیگه هم گرفتم اما حضانتو زمان عقد نمیدن یعنی تو عقدنامه مینویسن ولی تا بچه‌ای وجود نداره رسمیت نداره

بچه شما برای هر دوی شماست با این تفکر اصلا ازدواج نکنید  اما در مورد وکالت طلاق کاملا باهاتون ...

میدونم برا هردو ماست ولی خب همه میدونن که مادر بیشتر زحمت کشیده اینو من نمیگم تو کل جهان مثل آمریکا و اروپا(به جز ایران)همینه