2777
2789
عنوان

بچه ها میایین واسه درد و دل

985 بازدید | 61 پست

نمیدونم چرا دلشوره دارم

سه هفته پیش ۶ ماهه باردار بودم بچم سقط شد 

خیلی ناراحت شدم

قبل اون هم من هم شوهرم خوابای پریشون میدیدیم

یه بار من دیدم لباس عروس تنم کردم مراسمه

یه بار دیدم همش دخترمو میزنم شدید

یه بار همسرم دید داره از درا سقوط میکنه یه بارم اون مراسم عروسی دید

بعد اینا بچم سقط شد

همش استرس دارم بعد اون اتفاق و اون خوابها نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدقه بده گلم . 

صدقه معمولا در میارم

بخدا طافت اینهمه استرس رو ندارم دیگه تو زندگیم

شوهرمم بیمار بود سه سال پیش جراخی کردیم خدارو شکر الان خوبه

ولز همش نگرانم

اون خوابها همش میاد ذهنم میگگ نکنه باز قرار اتفاقی بیوفته😭

سقط میشه کرد مگه شش ماهه رو، زایمان کردی؟  منم زیاد خواب آشفته میبینم چه علائمی داشتی؟

کیسه ابم پاره شد

هماتوم جفتی داشتم

درد خیلی خیلی کمی داشتم

یهو کیسه ابم پاره شد هماتومم رفع شده بود دوبارا بعدا برگشته بود

صدقه معمولا در میارم بخدا طافت اینهمه استرس رو ندارم دیگه تو زندگیم شوهرمم بیمار بود سه سال پیش جر ...

نه عزیزم . به دلت بد راه نده ان شالله خیر براتون پیش بیاد.. آیت الکرسی بخون . الا بذکرالله تطمئن القلوب زیاد بگو .. گل گاو زبان دم کن بخور.‌‌ اگررر خییییلی دلشوره هات زیاد بود که کلا از کار و زندگی انداختت برو دکتر موقتا داروی آرامبخشی چیزی بهت بدن

نه عزیزم . به دلت بد راه نده ان شالله خیر براتون پیش بیاد.. آیت الکرسی بخون . الا بذکرالله تطمئن الق ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم

خدا به هیچ کس روزای بد نشون نده

سلام عزیزم یه تاپیک ازت دیدم درگیر طلاق بودی چند سال شوهرت طلاقت نمیداد منم دو سال و نیمه درگیر طلاقم و شوهرم طلاقم نمیده بخاطر خیانت و رابطه نا مشروع ازش جدا شدم چی کار کردی تونستی طلاقتو بگیری خسته شدم از بلاتکلیفی یه بارم تقاضای طلاق دادم رد شد

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
سلام عزیزم یه تاپیک ازت دیدم درگیر طلاق بودی چند سال شوهرت طلاقت نمیداد منم دو سال و نیمه درگیر طلاق ...

سلام عزیزم

ما مشکلاتمون حل شد حلش کردیم با هم کنار اومدیم آشتی کردیم 😂😂😂

فقط حیف که عمرمون رو بخاطر چرت و پرت هدر دادیم

طلاق رو تا مدرک محکمی نداشته باشی نمیتونی بگیری مگه اینکه توافق کنی

صدقه معمولا در میارمبخدا طافت اینهمه استرس رو ندارم دیگه تو زندگیمشوهرمم بیمار بود سه سال پیش جراخی ...

سلام عزیزم ترخدا ترخدا جواب بدین لطفا التماستون میکنم،همسرم دچار تومور مغزی شده دارم نابود میشم میشه بگید الان حال همسر محترمتون چطوره؟ انشالله ک در سلامت کامل باشن.ترخدا جوابمو بدین بچم کوچیکه😭😭