2777
2789
عنوان

دوستای مشاورو مهربونم بیان

70 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم 

میخواستم راهنماییم کنین

من به شدت آدم نگرانو استرسی هستم،سریکسری مسائل واقعا از استرس خودمو‌نابود میکنم،همیشه هم نگرانم نکنه چیزی بد بشه 

چند روزیه ایمپلنت کردم مدام استرس اینو دارم نکنه عفونت کنه،نکنه بیوفته این یه مثال از استرسی بودن و منفی نگرایام بود

خوشحال میشم راهنماییم کنین تا یه ذره ریلکس باشم

خودتو مشغول یه کاری کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشغول میکنم ولی باز

فیلمی با بازیگرایی ک دوس داری ببین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

آدل این هست یک دفتر بگیر خب و هرمورد استرس زایی ک هست رو بنویس خب بعد اگر اتفاق افتاد تیک بزن اگر نیفتاد ضربدر بزن 

بعد ی ماه میبینی اغلب اتفاق ه نیفتادن و خود ب خوداروم تر میشی مغزت طبقه بندی میکنه میبینه خیلی چیزها استرس ندارن اتفاق نمیتفتن

مشغول میکنم ولی باز

اصن هر کار میکنی از وجودت نمیره استرسه

هی خودتو مشغول میکنی هی سرگرم ی کاری میشی 

ولی انگار استرسه تو ادمه بیرون نمیره

ی حسی بدی داره

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱
😔😔😔واقعا عذاب آوره

انقد روزای جوونیم انقد اوقات خوش زندگیم رو به بدترین و گند ترین حالت ممکن خراب کردم. ای کاش جوونتر که بودم یکی بهم میگفت. ای کاش میتونستم از افکارم با کسی حرف بزنم. از ۱۹ سالگی تا بیست و خورده ای ی اب خوش از گلوم پایین نرفت از وسواس فکری و عذاب روحی. زندگیمو داغون کردم و الانم همینم. ای کاش کسی صدای افکارمو میشنید دیگه مجبور نبودم بگم. دم پریود هم ک میرسه افسردگی هم تشریفشو میاره و ببین دیگه چی از من میمونه😥😥😥😥😥😥 خستم بخدا اعتماد بنفسم زیر صفره حالم بده ب کی بگم🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧

آدل این هست یک دفتر بگیر خب و هرمورد استرس زایی ک هست رو بنویس خب بعد اگر اتفاق افتاد تیک بزن اگر نی ...

چه ایده عالیی ،مرسی عزیزدل،اره حتما از فردااینکارو میکنم