یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
خواسته های هم دیگه رو انجام میدیم ب تنها بودن گاهی هم دیگه احترام میزاریم باهم فوتبال میبینم فیلم میبینیم باهم میریم خرید پیاده روی باهم کیک درست میکنیم و باهم های دیگه
خونه ما بخصوص که دانشگاه بودم بعضی موقعا میومدم همه دو به دو باهم قهر بودن ولی از بعد کرونا که خونهم تنها کسی که با کسی قهر نیست منم سعی کردم با همه جور بشم و بهم نزدیکشون کنم مثلا سو تفاهمی باشه برطرف کنم یا به شوخی بگیرم و اشتیشون بدم و...
همان روح الدوله سابقم مدتی اومدم ولی تعلیق شدم حالا روحم بازگشته:)
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن