2777
2789
عنوان

ازدواج درسن پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 27 پست
منظور از سن پایین مونده چه سنی باشه

نوزده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج زير ٢١سالگى براى دخترا و زير ٣٠سالگى براى پسرا بنظرم اشتباهه

موافقم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

همین الان ی خانومی تاپیک زده بود ۱۶ سالگی لزدواج و بچه دار شده بود الان فقط ۲۳ سالشه دو تا بچه داره ...

مشکلات ایشون ناشی از کمال گرایی جامعه است

خیلی از  پدر بزرگ مادربزرگ هامون تو سن پایین ازدواج کردن و هیچ مشکلی از جهت سن نداشتن

الان مشکلات رو ، جامعه و تغییر عقاید ایجاد میکنه نه صرفا سن

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
همین الان ی خانومی تاپیک زده بود ۱۶ سالگی لزدواج و بچه دار شده بود الان فقط ۲۳ سالشه دو تا بچه داره ...

بستگی داره، به اون آقا به خانواده اون آقا، به اون دختر خانواده خودش...

من ۱۸ بودم

الان ارشد میخونم، هم کارای هنری انجام میدم و هم پژوهشی و درامد دارم ازش، یه دختر سه ساله هم دارم، البته اگ بارداری دومم به نتیجه میرسید الان دوتا بودن.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مشکلات ایشون ناشی از کمال گرایی جامعه است خیلی از  پدر بزرگ مادربزرگ هامون تو سن پایین ازدواج ...

اگر انتخاب درست باشه، و البته به بلوغ عقلی لازم برا ازدواج رسیده باشه ، کنارش به کمالات خودش هم میرسه.

اگر بپذیره ک بالاخره ازدواج به سری مسئولیت هایی روی دوشش میزاره و احتمالا اگر بخواد به پیشرفت های شخصی ش هم برسه باید بیشتر از حالت عادی تلاش کنه

در مقابل همسرِ خانوم هم این درک رو داشته باشه ک این دختر هم برای خودش آرزوها و خواسته های شخصی داره و مانع پیشرفتش نباشه و بلکه کمک حالش باشه، هم میتونه زندگی مشترک موفقی داشته باشه هم پیشرفت شغلی و درسی و...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من خودم تازه الان که سی سالم شده حس میکنم پخته شدم ومیتونم تصمیم بگیررم

این سن پایین نیست در کودکیه! اشتباه محضه نکن

بستگی داره آدمهای مختلف توسن های مختلف به پختگی میرسن ولی کمن کسایی توسن هیجده به بلوغ فکری برسن

مثلا چه نظری؟ من که نمیتونم فکر و سبک زندگی میلیون ها آدم رو عوض کنم پس ذهنم رو درگیرشون نمیکنم

دلیلی نداره که ذهنشودرگیرکنیدمگه میخواید چیزی روتغییربدین من فقط خواستم نظرسنجی کنم همین وبس

اگر انتخاب درست باشه، و البته به بلوغ عقلی لازم برا ازدواج رسیده باشه ، کنارش به کمالات خودش هم میرس ...

دقیقا همینطوره که میفرمائید

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

اگر دختر عاقلی باشه درست تصمیم بگیره کامل سبک سنگین کنه و به خدا توکل داشته باشه و بدون اجبار و با علاقه بخواد با ادم درستش ازدواج کنه به نظرم هرچی زودتر بهتر

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)