2777
2789

سلام خانما من برای ریزش مو رفتم دکتر پوست برام اسپیرونولاکتون نوشت حدودا سه و نیم الی چهار ماه استفاده کردم تو این مدت پریود نشدم اصلا و برا همین عصبی شده بودم یه هفته آخر روزی یه دونه خوردم و قطع کردم الان حدودا یه ماه و نیمه قطع کردم ولی از عوارض قطعش نگرانم میدونین چه عوارضی داره قطع ناگهانی و خودسرانش؟ بعد قطع هم پریود شدم ولی خونریزیم کم شده

میشه لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به پربودی نداره که هورمونها رو. تنظیم میکنه و خیلی خوبه

نه تاثیر اصلیش رو پریودیه قطع یا نامنظم میکنه با قرص ضدبارداری نوشته بود تا اونو میخوردم لکه بینی داشتم اونو نخوردم کلا هیچ خونی ندیدم دیگه 

برا مو زائد  پریودم دو روزی تاخیر داشت

من ریزش مو و آکنه داشتم رو موهام که اصلا تاثیر نداشت آکنه رو یه ذره کنترل کرد ولی پریودمو ۴ ماه قطع کرد کلا

نه عزیزم من چندساله مصرف میکنه کاری به ضد بارداری نداره

دکتر با قرص ضد بارداری نوشته بود برام ولی موهام اصلا بهبود نداشت پریودمو قطع کرد از حرصم کلا نخوردم دیگه 

شما بدا چی میخووری؟