2777
2789

۳هفته است سرماخوردگی ام خوب نمیشه ....باردارم...دکتر اموکسی و دیفن نوشت‌..مشکلم سرفه های بی امان و شدید و ترشحات خیلییی زیاد از حلق و بینی هست...دیگه دارم دق میکنم....این همه دارو تو بارداری...

شبها از شدت سرفه و خشکی گلو سوز میده تو گلوم نمیزاره بخواهم...از ۲ شب بیدارم...دیگه گریه کردم...تو رو خدا دعا کنید خوب شم یا راهی یم بگین..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همینجور بودم جز دارو هایی دکتر میگه نمیشه راهنمایی کرد 

فقط میتونی نشاسته رو تو دوتا قاشق آب سرد حل کنی در حالی بهم میزنی آب جوش اضافه کن و تند تند بهم بزن که نشاسته تو همون آب جوش تو لیوان بپزه و بعد بخور بدون شیرین کردن 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

فقط و فقط ی تجربه دارم😂بابام کشفش کرد دو روزه خوب میشی 

شبا پیاز بزار رو بخاری وقتی پخت با نون بخور بخدااا فوری خوب میشی🤣🤣🤣ظهرا و شبا باهم بخوری ک دیگ چ بهتررر

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

عزیزم حتماطبق نظرپزشک دارومصرف کن چه گیاهی چه شیمیایی برای خشکی گلوت هم ماسک بزن بخوربذارتوخونه یایه قابلمه اب بذارروگازخونه مرطوب بشه منم سرمامیخورم خشکی گلواذیتم میکنه ماسک میزنم یایه حوله کوچیک میذارم روصورتم گرم میشه خشک نمیشه

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥