2777
2789
عنوان

یه آدم با تجربه یعنی نیست منو راهنمایی کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست

عزیزم شما حتما سینوزیت داری

دستگاه بخور بگیر تو خونه روشن کن یقینا تاثیر داره و خوب میشی 

انشاالله نی نی هم به دنیا میاد بسلامتی پر کاربرده

ادویه و سرخ کردنی نخور

گوجه بادمجون بادوم اینا آلرژن هستن

رعایت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بخور آویشن و زنجبیل برات خیلی خوبه برا آبریزش بینی ات اما موقعش هم خیلی مهمه حتما شب که خواستی بخوابی بخور و انجام بده بعد یه روسری یا سال بکن سرت بعد بخواب اگه سردت بشه بدتر میشی

خونتون هم مرتب گرم باشه

بخور شلغم خیلی خوبه بذار بجوشه هم بخور بده خودتو بعد که پخت بخورش

میتونی شلغم خام رو داخلشو خالی کنی با عسل پرش کن شب تا صب بذار بمونه بعد ابی که پس میده رو بخور خیلی عالیه منم همینطور بودم با همینا خوب شدم

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
با ماسک پارچه ای میخوایم..راه میرم ...😔

خوب میشی عزیزم حتمابروپیش یه دکترخوب متخصص باشه هرچنددقیقه یه کم اب ولرم بخورزیادسرفه نکنی خطرناکه

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

چون باردار هستی خیلی مشکل که بگیم چه بخوری رفتی پیش متخصص عفونی؟؟ 

بنظرم حتی دارو گیاهی هم زیر نظر دکتر بخور

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دعا کنید منم خوب شم..دیکه صدا ندارم

من هیچ داروی شیمیایی نخوردم شلغم و شیروعسل و اب پرتقال طبیعی.با اینا خوب شدم تو چند روز

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛