2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 48 پست
واقا متاسفم 😔💔مرد خوب شوهر خوب واقا خیلی کمه و همونم میافته دست یه بی لیاقت امیدوارم همیشه سلامت ب ...

سپاسگزارم 🙏🙏🌷 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=275159963]زنت چی تو اون ناظم دیده بود مثلا؟؟؟ بعد شما همینجوری وایسادی نگاه کردی ابروی اون مرتیکه رو نبردی؟[/Q بی هوا عادت شده نفرین الان پسرش مریضه میبرتش تهران میاد خدا جوابشو میده شک نکن خدا از سلول خون تو بدن میدونه چه خبره خدا ابروشون برد رسوایی عالم شدن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

واقعا متاسف شدم، انشالله از این به بعد زندگی خوب و شادی داشته باشید

از بچه ها چه خبر خوبن؟ با شرایط کنار اومدن؟ 

زن ناظم هم میدونه شوهرش زن صیغه کرده؟ 

در کل خاک تو سر جفتشون که زندگی چند نفرررر را خراب کردن

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍