2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 48 پست
مسئله ت همینه که یک دختر نوجوان رو برای همسری انتخاب کردی! نوجوان امروز یک چیزی رو دوست داره فردا ن ...

با من هستی ؟ 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
مسئله ت همینه که یک دختر نوجوان رو برای همسری انتخاب کردی! نوجوان امروز یک چیزی رو دوست داره فردا ن ...

من که خودم آقا هستم  به خاطر مشقله کاری که دارم روی کشتی هستم خبرشون دارم دوره دور/هنوز که ازدواج نکردم بعد جدایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت فکر نمیکردم ی اقا مثل خانومها بتونه اینهمه تایپ کنه اصلا ندیده بودم

درد از ته دل داشته باشی وکسیو قلبن دوست داشته باشی غم تا پای استخوان می‌رود فرقی نمکنه چه زن باشی چه مرد چون عشق هست در موجود همه بندگان خدا

من معذرت میخوام سوال بی ربط ازین تاپیک ازتون میپرسم چون دیدم آقایید و قبلا عاشق شدیدخواستم بدونم من یکی ادعا میکنه عاشقمه بنظرتون از کجا مطمئن بشم راست میگ مردا وقتی عاشق میشن چ خصوصیتی دارن و چیکارا میکنن؟

بابت سرگذشت زندگیتون واقعا ناراحت شدم

ان شاءالله ارین ب بعد دوباره شادی خوشی ب زندگیتون برگرده..

من معذرت میخوام سوال بی ربط ازین تاپیک ازتون میپرسم چون دیدم آقایید و قبلا عاشق شدیدخواستم بدونم من ...

با سلام مردی که عاشق میشه و کسیو بخواد هیچ وقت زیاد مزاحم نمیشه از مجازی سعی میکنه ارتباط با نزدیک ترین خانواده دختر برقرار کنه و بعد از تحقیقات خودش و راضی بودن دختر خانم بیاد خواستگاری که به عشقش برسه نه اینکه مجازی در ارتباط بودن و مدت زمان طول بکشه و اون پاه کنه وقتی که طول کشید از زمان دیدن و انتخاب تا خواستگاری و اون پاه کردنش نشان میده دو دل هست و برای سرگرمی مخواد که وقتش سر بره / کسی که کسیو بخواد هیچ وقت نه دلشو میشکنه نه زیاد مزاحمش میشه به خاطر آبروی دختر مورد نظرش که این روزها مردم عقل به چشم دارن و نه حرفهای بی ربط میزنن و همیشه احترام میزاره مرد عاشق طرفشو اینقدر دوست داره که هر بار دیدار با کادو میاد چیزی ارزشمند در حد عشقش /از آشنایی تا خواستگاری باید ۳ ماه باشه کافیه اگه عاشق باشه اگه به سال کشید دیگه بستگی داره به هزار راه ختم میشه از قرارهای زیادی و هرچی گفت طرف گوش بده یا چیزهای دیگه که درست نیست بگم انشاالله که عاقبت بخیر و همسری عاشق پیشه نصیبتون بشه 🤲 من الان که برای شما میگم کشور قطر و تو کشتی هستم ببخش دور جواب دادم پایدار و سلامت باشی 

با سلام مردی که عاشق میشه و کسیو بخواد هیچ وقت زیاد مزاحم نمیشه از مجازی سعی میکنه ارتباط با نزدیک ت ...

متشکرم از پاسخگوییتون شنیدن این مسئله از طرف یه آقا برام خیلی مهم تر بود، ان شاءالله هرجا هستید سالم و تندرست باشید و موفق...

متشکرم از پاسخگوییتون شنیدن این مسئله از طرف یه آقا برام خیلی مهم تر بود، ان شاءالله هرجا هستید سالم ...

🙏🏿🙏🏿🌼

متشکرم از پاسخگوییتون شنیدن این مسئله از طرف یه آقا برام خیلی مهم تر بود، ان شاءالله هرجا هستید سالم ...

خیلی خوشحالم بتونم کاری آنجا بدم برای خوشبخت کردن کسی 💐🥀

واقا متاسفم 😔💔

مرد خوب شوهر خوب واقا خیلی کمه و همونم میافته دست یه بی لیاقت 

امیدوارم همیشه سلامت باشین و انشاالله به همسری می رسین که لیاقتتونو داشته باشه و قدرشما رو بدونه🌹

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                     .    😂           

شما خیلی عاقلانه رفتار کردید هر کسی جای شما بود آبروی زنه رو می‌برد ویه قتلی انجام میشد وکاری میشد که نباید

ان شالله شماهم خیلی زود ازدواج کنید وزندگی شیرین تجربه کنید 

موفق باشید

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
مطمئن باشید همسر سابقتون کارما پس میده وزندگی خوشی نخواهد داشت.

لطف داری بانو ممنونم از توجه شما  داستان زندگی من دلم نمخواد هبچ کسی دچار انچه من کشیدم سرش بیاد و تجربه من بشه درس زندگیش   هر روز نشه که بی هوا نفرینش میکنم دستم خودم نیست