2777
2789

سلام جیگرا

اگه میبرید چطور پیش میره

ما سه هفته س گیر کردیم روی حرف ک و خ که توی صحبت روزمره یکار ببره وای اون اشتباه خودشو میگه من که میگم چی تازه درست میکنه

هنوز بعد سه هفته بکار نمیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرخصی گرفتم از گفتار  درمان که تو خونه باهاش کار کنم اخه هر دو جلسه حرف جدید تمرین میکنه بچه گی ...

بهش بازیای زبانیم داده برای تقویت زبونش؟؟

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
بهش بازیای زبانیم داده برای تقویت زبونش؟؟

همون سه ماه پیش که رفتیم

ببین مثلا حرف ک اولین حرفی بوده که یاد گرفته سه ماهه

ولی طرف صبر نمیکنه بچه یه حرف رو به ثبات برسه و بکار بگسره میره بعدی

حرف س  ف ک و چ خ ز رو کار کرده

س و ف رو کار میبره

ک و خ رو من سه هفته س مستمر دارم کار میکنم تو حرف زدن روزمره بقیه رو ول کردم چون همین دوتاهم چون باهمدیگه داره تمرین میشه قاطی میکنه 

دیگه بهش گفتم ما نمیایم تا این دوتا رو یاد بگیره

از طرفی با این ارنباط گرفته یبار قبلا رفتیم با یکی دیگه اصلا جوابش نمیداد

همون سه ماه پیش که رفتیم ببین مثلا حرف ک اولین حرفی بوده که یاد گرفته سه ماهه ولی طرف صبر نمیکنه ب ...

سلام وقت بخیر پسر من پنج سالشه که حروف رو بد میگه و بیشتر نوک زبونی میگه بچتون تلفظش درست شد  چقد طول می‌کشید هر حرف درست کنه جطوری تمرین میکردین بازی میداد بما میگه از صفحه کتاب های بگیرین توی خونه بگین من توی خونه موقع حرف زدن روی اون حرف بیشتر تاکید می‌کنم ولی نمیگم اشتباه گفتی....فعلن حرف ش هستین و ر رو تازه شروع کردیم  ر ...ل میگه ...س ش ز ت ک  نوک زبونی میگه اینا رو یادمه ق ..گ میگه 

.......خدایا شکرت ....
سلام وقت بخیر پسر من پنج سالشه که حروف رو بد میگه و بیشتر نوک زبونی میگه بچتون تلفظش درست شد  چ ...

سلام

خیلی خیلی بهتر شده

ولی هنوز کار داره

متاسفانه یه سری مشکلات پیش اومد لکنت گرفته  فعلا یکم فاصله‌گرفایم از روند اصلوح تلفظ

سلام خیلی خیلی بهتر شده ولی هنوز کار داره متاسفانه یه سری مشکلات پیش اومد لکنت گرفته  فعلا ی ...

عزیرزم  آن شالله زود خوب بشه راستش من همش نگرانم این مشکلش باعث بشه دچار لکنت بشه یا همین تمرینات و فشار ها و گفتار درمانی ها نمیدونم جیکار کنم تند هم صحبت میکنه همش میگم نکنه لکنت هم بهش اضافه بشه سعی میکنم فشار بهش نیارم ولی میترسم .....امیدوارم خوب بشه و دیگه لکنت براش پیش نیاد 

.......خدایا شکرت ....

یه سوال بپرسم بعد از عمل لوزه دچار لکنت شد یا قبلش ..آن شالله الان مشکل لوزه هاش خوب شده باشه یه سوال دیگه از کجا متوجه شدین نیاز به عمل لوزه داره ببخشید سوالام زیاده من یه مادر استرسی هستم..ببخشید

.......خدایا شکرت ....
عزیرزم  آن شالله زود خوب بشه راستش من همش نگرانم این مشکلش باعث بشه دچار لکنت بشه یا همین تمرین ...

ببینید در بچه هایی که تاخیر کلامی دارن احتمال بروز لکنت هست و اگه این زمینه رو داشته باشن با یه اتفاق ممکنه بریزه بیرون

من بخاطر تولد بچه دومم و اینکه زمان حضور من بین شون تقسیم شد دچار شک و لکنت شد

عمل لوزه ربطی نداره بچه من خر و پف داشت با دهان باز میخوابید صداش تو دماغی شد و موقع حرف زدن نفس کم میاورد که همه ش رفع شد

سلام ببخشید پسرمنم اینجوریه پسرشمادرست شد

سلام عزیزم‌من یه دورا برای سه حرف بردم گفتار درمان دیگه دیدم بهش فشار می‌اد  داشت به لکنت تبدیل میشد خودم یکم کار می‌کردم کتاب گرفته بودم مثلا اگه به شلنگ میگفت سلنگ من توی حرف زدنم شلنگ رو با شدت میگفتم نه مستقیم ...یا بگم داری اشتباه میگی اول خوب کلمه های ش رو توی حرف زدنام محمد میگفتم بعد میگفتم شلنگ درسته یا سلنگ تمییز شنیداری یا اگه اشتباه گفتم بگو نه نخ یا دستت بیار ب...دیگه از روی کتاب میخوندم براش اوا کلمه بعد دو کلمه ای بعد جمله بعد داستان 

.......خدایا شکرت ....