2777
2789
عنوان

نظرتون درباره متولد فروردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا آدمای فروردینی رفتار شوم فرق داره با بقیه یه جورایی حس ریاست دارن که حرف حرف خودشون باشه در ...

شوهرمنو گفتی افرین

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
حتما پا روی دمش گذاشتی😂  تا اذیتمون نکن هیشکی رو اذیت نمی‌کنیم تازه بعدشم ادیت کنن قیافه میگی ...

من نگفتم همه اگه چشماتو باز کنی درست بخونی 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

خواهرم  خیلی خوبه    خیلی دلسوزه  ولی امان از روزی ک سگ درونش ول بسه  ولی ک ...

دقیقا منو گفتی گلم. 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

حرف حرف خودشه اصلا تغییر موضع نمیدن مهربونن تک رای هستن  مغرور احساساتشون رو بروز نمیدن تعصبین  ابروهاشون خیلی خوشگله 

این مشخصات فروردینی هست که من دیدم حتما که با بقیه فروردینیا فرق داره

ببین کلا آدمای فروردینی رفتار شوم فرق داره با بقیه یه جورایی حس ریاست دارن که حرف حرف خودشون باشه در ...

ب قولا بیگ لایک

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

حتما پا روی دمش گذاشتی😂  تا اذیتمون نکن هیشکی رو اذیت نمی‌کنیم تازه بعدشم ادیت کنن قیافه میگی ...

اه چ جمله ااشنایی

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂