2777
2789
عنوان

اقا شما جای من باشید ناراحت نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 28 پست

مشکل از شوهرته

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

والا اومده مسافرت بچرخه من میرم شهرمون بیرون میرم داداشم میشینن تا من برم نمیتونم بشینم خونه مگه چند ...

اقا این حرف درست

ولی وقتی توقع ت نشه و باباتو نندازی جلو که ما اومدیم فلانی نیمد سر بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقت خودش به من فهمونده دوست نداره کسی بره خونش یعنی رک بهم گفته ...نگفته  تو نیاها... ولی یبا ...

درکل کاش نمیرفتی  

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
خب بی حرمت کردن شما رو  باید اگر از قبل میگفتی به دیدنت میایم میموند  اگر بی خبر رفتی نه ...

اصلا روز اول شوهرم گفت اخر شب میام ۱۱ رفتیم اونا تازه ۱۲ اومدن بعاز کلی تماس مادرشوهر

اقا این حرف درست ولی وقتی توقع ت نشه و باباتو نندازی جلو که ما اومدیم فلانی نیمد سر بزنه

یه بار بری دیگه کافیه نه هر روز بری اونم برنامه های خودشو داره فقط خودتو علاف میکنی

خب عزيزم يه بار كه رفتى ديديش ديگه چرا دومين بار رفتى ملكه اليزابت نيومده كه هى ميريد ديدنش امان از دست شوهرا 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اصلا روز اول شوهرم گفت اخر شب میام ۱۱ رفتیم اونا تازه ۱۲ اومدن بعاز کلی تماس مادرشوهر

الان اونم عصبی شده دیگه 

یه بیرون رفته کلی زنگش زدن 

به نظرم همیشه برنامه بزار اینجوری شان خودت حفظ میشه 

مثلا بگو فلان روز فلان ساعت بیان منزل شما دیدن 

یا فلان روز فلان ساعت ما میایم دیدن شما اگر هستید 

اینجوری وقتی زمان دقیق معین کنید کسی ناراحت نمیشه 

خب عزيزم يه بار كه رفتى ديديش ديگه چرا دومين بار رفتى ملكه اليزابت نيومده كه هى ميريد ديدنش امان از ...

روز اول اقا میخواست بره سلام بده

روز دوم میخواشت بره خداحافظ بده

الان اونم عصبی شده دیگه  یه بیرون رفته کلی زنگش زدن  به نظرم همیشه برنامه بزار اینجوری ش ...

اصلا مامانش به افتخار اومدنش شب اول شام دعوت داده بود 

زنگ زد گفت شام میرم بیرون ما نمیایم🤣

روز اول اقا میخواست بره سلام بده روز دوم میخواشت بره خداحافظ بده

😄😄 ولش كن شوهرت خودش متوجه كار زشتش شده چون خواهرشه نميخواد حرفى پيش بياد  

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖