2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نتها کسی که برام مهم نیستن جاریام هستن 🤣🤣 شاید دلیلش اینه که همشون همسن مادرم هستن اونا مالی اوکی هستن ولی خیلی تو زندگیشون زجر کشیدن و تازه ب مال ملال رسیدن ولی من ذره ای برام مهم نیست

چ شوهر خوبی قدرشو بدون🥺😍

اره خدایی همیشه هوامو داره خدا مردای خوبو حفظشون کنه❤️

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

اسی درکت میکنم

چون منم از سال ۹۲ دنبال ایفون بودم تا بالاخره امسال خریدم 

صبر کن توام میخری 

واسه خریدنش برنامه بریز

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
همیشه ب خودت بگو ۵ تا انگشت مثل هم نیستن تا اروم بگیری درسته حق داری توام دلت میخواد این ذات آدمه ول ...

اصلا وضعیت مالی ما بهتزه تا اونا

اونا ماهی ۱۲ تومن فقط قسط میدن تازه عروسی گرفتن ما هیچ قرضی نداریم

بحثم اینه همیشه میگفتن جاریت خیلی قانعه همش چشش تو جیب شوهرشع دلش نمیاد پول خزج کنع

واجبه مگه😐😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄پیشنهاداتی میدینا ادم وام میگیره برا گوشی؟😑😑😑😑😑

وااا خب اولش یجوری تاپیک زد منم فک کردم خیلی واسش مهمه ایفون داشته باشه..

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

من با اینکه میتونم گوشی در حد ۲۵ میلیون بخرم پس انداز خودمه ولی اصلا اهل گوشی واینا نیستم گوشیم الان گوشیم ازین مدل قدیمی ها سامسونگ جی فایو پرو هست  خیلی سال پیش یه ملیون گرفتم حالا سلیقه ها متفاوته ولی من اصلا گوشی باز نیستم