2777
2789
چند خریدی ؟ مبارک‌ . حالا من میتونم بخرم ولی دلم نمیاد پول رو گوشی بخوابونم چون فکر میکنم پولم ارزشش ...

اسفند پارسال ۲۵ 

یازده پرومکس

خب راستش برای من خیلی مهمه 😅

الانم رفتم اپل واچ خریدم عذاب وجدان داره منو میکشه 🫣🤭

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
شوهر منم نمیگیره برام چون دارم لباس و توی چنتا عروسی هم پوشیدم  حتما نباید تو هر عروسی لباس متف ...

ن اخرش مال خواهرمو اوردم بحث اینه همش میگن اون قانعه اون فلانه جلو من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار من پالتو پوتین خریده بودم بعد فرداش جاریم اومد گفت گوشیم هنگ کرده یه پیام تو صفحه گوشی مونده میتونی درستش کنی گوشی ازاون ۱۱۰۰بود منم گفتم باشه اومدم رفتم تو تنظیمات پیاماش خلاصه یهو همه پیاما اومد تو صفحه گوشیش دیدم پیام داده به شوهرش اومدنی برام پالتو پوتین نخری منم وتو حالا جالبه اون پارسالش خریده بود ولی تا دید من خریدم حسادت کرد..شوهرشم یه شهر دیگه کار میکرد طفلک اومدنی خریدبود..هنوزم این عادتشوترک نکرده بعد ۱۵سال  هر کدوم از جاریا چیزی بخرن به شب نکشیده میره کپیشو میخره..🤣

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
اسفند پارسال ۲۵  یازده پرومکس خب راستش برای من خیلی مهمه 😅 الانم رفتم اپل واچ خریدم عذاب وج ...

خب شما دلت با اینجور چیزا خوشه پس بهترین کار میکنی ولی من دلم نمیاد پول خرج کنم بیشتر طلا 

آفرین منم مث شما شوهرم خیلی میگه یکی بخر از سال ۹۷این دسته میگم ن نمیخوام 

من سال ۹۳ s3داشتم پارسال عوضش کردم اونم چون شارژ نگه نمیداشت..نهایت پولی که به گوشی دادم ۷تومن پارسال بود..شوهراتون شغلشون چیه؟؟🤔

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
ن اخرش مال خواهرمو اوردم بحث اینه همش میگن اون قانعه اون فلانه جلو من

بخدا اینقدر حرف مردم برات مهم نباشه عزیزم پیر میشی 

من که اصلا کک م نمیگزه از این گوش میشنوم و از اون گوشم درمیکنم اگه بخوام اهمیت بدم همش دعوا هست