2777
2789

عزیزم حسودیم داره خب ابجی منم خریده بود شوهرمنم دید منم دلم میخواد رفت برام خرید

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایفون ۲۵ تومن مگه داریم؟

ولی مبارکش باشه یه گوشی خیلی بی ارزشه که بخوای اصلا بهش فکر کنی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

به جا اینکارا، بزن تو سر شوهر، حرصش بده برات بخره، وظیفه شوهرشه رفاه همسرش

😑😑😑😑 چرا دعوا میندازی بین زن و شوهرها

شاید نداشته باشه مرد بیچاره از کجا بیاره آیفون بخره توی این گرونی 

میگن چشام سگ داره   

بیخیال گلم قطعا توام یه چیزایی داری ک اون نداره حالا مادی یا معنوی واقعا ک یه آیفون ارزش یک لحظه ناراحتیت رو نداره خدا رو برای داشته هات شکر کن یلامتی و دل خوش عزیزم

اصلا بغض کردم فکر نمیکردم اینقد بدبحت باشم😐😂

نه عزیزم از این فکرا نکن دعا کن خدا بیشتر بهشون بده مطمعن باش حس خوبش ب زندگیت بر میگرده 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)