2777
2789
عنوان

بیاین دستور یه کیک توپ بهتون بدم😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 54 پست
😂😂😂قبلا مجرد بودم میپختم خیلی خوب میشد ..الان حساس شدم با وسواس میپزم بدتر میشه...

ترفند داره یجاشو رعایت نمیکنیم اینطور میشه

کیکای من خوشمزه میشنا ولی خیلی خشکککک میدونین از چیه؟؟میخوام بافتشون نرم بشع

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃

بچه ها من کیکام خوب میشه بیاید نصیحت مادرانه کنم😂

اردتونو قبل اینکه بریزید ۴ بار الک کنید 

همزنتونو به یه طرف بچرخونید هی جهتشو عوض نکنید 

روغن کیکتون نباید کم باشه چون خمیر میشه 

بیشتر از اون تایمی که تو دستورات میگن نزنید چون پفش میخوابه

خنثی شده   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من میخام شیر استفاده کنم بجای اب جوش عیب نداره؟  باید شیر رو گرم کنم؟ یا همینطوری هم میشه ا ...

نه شیر بزن

من هروخ شیر نداشته باشم اب جوش  یا ابمیوه اضافه میکنم

بازم از اسی بپرس

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
روغن کم میریزی

ن بخدا روغنشم اندازه میریزم باز خشک میشه از گلو پایین نمیره 

بقیشوگذاشت ریپلایم کن

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
من میخام کیک درست کنم واسه سه شنبه  بعد بدون تزئین هم خوبه خوشمزه میشه؟  5 نفر هستیم برا ...

این مقدار ۸تا تکه متوسط میشه اره خوبه

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز"