2777
2789
عنوان

بیاین دستور یه کیک توپ بهتون بدم😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 54 پست

تخم مرغ ۳عدد،شکر ۱لیوان،وانیل ۱/۸ق چ،روغن و آبجوش از هر کدوم نصف لیوان،آرد یک و نیم لیوان،بکینگ پودر ۱/۲ق غ.پودر کاکائو ۲ق غ

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز" 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ریزترین نکات بگو لطفا...دوبار پخنم خوب نشده از شوهرم خجالت میکشم دیگه مواد کیک حروم کنم😁😁

با تمام وجود درکت میکنم😂😂منم کیکام خوب درنمیاد دیگع درست نمیکنم😂

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
آب جوش چرا؟ 

بجای شیر

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
تخم مرغ ۳عدد،شکر ۱لیوان،وانیل ۱/۸ق چ،روغن و آبجوش از هر کدوم نصف لیوان،آرد یک و نیم لیوان،بکینگ پودر ...

من میخام کیک درست کنم واسه سه شنبه 

بعد بدون تزئین هم خوبه خوشمزه میشه؟ 

5 نفر هستیم برای 5 نفر این مقدار مواد خوبه؟ 

لطفا بگو برام واجبه مرسی 

تخم مرغ و شکر و وانیل رو بزنین بعد روغن مایع و آب رو اضافه کنین بزنین در نهایت آرد و بیکینگ پودر الک شده،مواد رو دوقسمت کنین و ب نصفش پودر کاکایو بزنین 

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز" 

منم تو همین مایه ها درست میکنم فقط آبجوش نیست آب ولرم،ویکدکاری که همیشه پف می‌کنه زرده و سفیده رو جدا هم میزنم سفیده رو آنقدر میزنم تا کاملا سفید بشه وار ظرف نریزه پدر آخر،سفیده به مواد اضافه میکنم خیلی آرام هم میزنم،همیشه پف می‌کنه وعالیه

خورشیدام خدایا بازم شکرت