2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم

679 بازدید | 27 پست

حس میکنم مامانم یه چیزایی از جریان دوست پسرم فهمیده 

چن روز پیش بهم گفت اگه با کسی تو رابطه ای بهم بگو

ولی میدونم اگه بهش بگم با این موضوع کنار نمیاد

دیروزم عمم بهم گفت مامانت اگه بفهمه زندت نمیزاره ولی دوست دارم در جریان باشه

نمیدونم بهش بگم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ی تلس

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

حس میکنم تله گذاشته برات

یاد قدیم افتادم با دمپایی وایمیسادن بالا سرت میگفتن بگو نمیزنمت  

من خود مامانم میخواست بره ب کراشم بگه دوسش دارم. جلوشو گرفتمم  خودم گفتم بش و رل زدم  

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
دقیقا خودم همین کلک روبه دخترم میزنم 

😂😂دختر شنبلیه ۶۷ کجایی 

مچ مامیتو گرفتم

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟