2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 27 پست
دقیقا خودم همین کلک روبه دخترم میزنم 

خب باعث میشه هیچ وقت دیگه اعتماد نکنه   

یهو گارد نگیرید اگه بهتون گفتن . متقاعدشون کنید ک نکنن و تنبیه نکنید 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ سالمه

دختر من بودی میکشتمت 😒تو الان فقط و فقط باید به فکر درست باشی چیزهای متفرقه عقبت میندازه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
۱۶ سالمه

خیلی بچه ای هنوز 

بنظرم بیخیال این روابط شو عاقبت خوبی نداره

دیدم که میگم ، با چشما خودم ...

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
خب باعث میشه هیچ وقت دیگه اعتماد نکنه     یهو گارد نگیرید اگه بهتون گفتن . متقاعدشون کنی ...

گاردی درکار نیست فقط حرف وصحبت، میدونم اقتضای سنش هست یسری شیطونی کردن ها اما خوب باید حواسم باشه

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
الاقهرتواتاقش اجازه ندادم بادوستاش بیرون بره 😁

خب چرا 🥲

چندسالشه ؟

بخدا ما فقط دلمون میخاد خوش بگذرونیم با دوستامون ولی خو ب این معنی نیست ک خانوادمونو دوست نداریم 🥲

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
من هم بابام میدونس هم مامانم      

خانواده اوپنی هستین شما 😂

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
۱۶ سالمه

سنت خیلی کمه برای درگیر شدن با این روابط و... بنظرم بیخیال این چیزا بشو اصلا پایان خوبی ندارد این چیزا تهش کات میکنن و تموم فقط قبل از اینکه خیلی درگیر بشی و خدای نکرده تو این سن وابستش بشی بیخیال شو الان باید به فکر درس و آیندت باشی اینو کسی داره بهت میگه که ۱۹ سال ازت بزرگتره

خب چرا 🥲 چندسالشه ؟ بخدا ما فقط دلمون میخاد خوش بگذرونیم با دوستامون ولی خو ب این معنی نیست ک خان ...

۱۵ سال ،میخواستن برن پارک بانوان اماامسال تازه اومده این مدرسه ومن شناخت کافی ازدوستاش ندارم ،تاالانم این مراقبتم باعث شده مثل دوستای سابقش اهل سیگار ومشروب اینجور چیزا نشه ،اگه یه دوست خوب پیداکنه برن چندساعت بیرون باهم دوربین خرید کنن چیزی بخورن حتی کافه برن مشکلی ندارم چیزی که خودش دوست داره اما دوستاش فکرشون جای دیگه اس

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
😂😂😂واییی آخرش به مامان بابام گفتم مامان ازش خسته شدم سیمکارتمو عوض میکنم   میدونم خیلی پرو ...

عالی اصن 

خدا نکشتت لعنتی 😂😂😂😂