ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر
زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :) بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت... / کف بینی میکنم نفری 30 خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :) بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت... / کف بینی میکنم نفری 30 خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
سنت خیلی کمه برای درگیر شدن با این روابط و... بنظرم بیخیال این چیزا بشو اصلا پایان خوبی ندارد این چیزا تهش کات میکنن و تموم فقط قبل از اینکه خیلی درگیر بشی و خدای نکرده تو این سن وابستش بشی بیخیال شو الان باید به فکر درس و آیندت باشی اینو کسی داره بهت میگه که ۱۹ سال ازت بزرگتره
خب چرا 🥲 چندسالشه ؟ بخدا ما فقط دلمون میخاد خوش بگذرونیم با دوستامون ولی خو ب این معنی نیست ک خان ...
۱۵ سال ،میخواستن برن پارک بانوان اماامسال تازه اومده این مدرسه ومن شناخت کافی ازدوستاش ندارم ،تاالانم این مراقبتم باعث شده مثل دوستای سابقش اهل سیگار ومشروب اینجور چیزا نشه ،اگه یه دوست خوب پیداکنه برن چندساعت بیرون باهم دوربین خرید کنن چیزی بخورن حتی کافه برن مشکلی ندارم چیزی که خودش دوست داره اما دوستاش فکرشون جای دیگه اس
دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد