2777
2789
عنوان

سیکل IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 91 پست
استارتر آزمایش دادی به سلامتی حامله ای؟

سلام عزیزم نه ازمایش امروز داشتم ندادم چون بی بی چک بازم منفی شد.اگه تا پنجشنبه پریود نشم میرم ازمایش.ولی فکر نکنم باردار باشم

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نه ازمایش امروز داشتم ندادم چون بی بی چک بازم منفی شد.اگه تا پنجشنبه پریود نشم میرم ازمای ...

انشاالله باردار میشی همین ماه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
شما هم این درد ها رو داشتی  ؟

اره من از سمت پهلوها همون تخمدان به سمت داخل کشاله ران درد داشتم دو روز ۹ و ۱۰ هم شدیدتر بود دکتر پرسیدم گفت بخاطر داروهای هورمونی و تغییرات تخمدان و رحم دردها طبیعیه.اگه دیدی بدتر شدی حتما زنگ بزن مطب دکترت ببین چی میگه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
انشاالله باردار میشی همین ماه 

قربانت عزیزم توکل بر خدا ممنون از دعای قشنگت😍شما هم تجربه ای یو ای داشتی؟

قربانت عزیزم توکل بر خدا ممنون از دعای قشنگت😍شما هم تجربه ای یو ای داشتی؟

نه عزیزم تجربه ای یو ای ندارم ولی 4 سال نازایی داشتم که بعدش خود به خود باردار شدم، ماه پیش خواهرم برای اولین بار ای یو ای کرد که متاسفانه منفی شد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه عزیزم تجربه ای یو ای ندارم ولی 4 سال نازایی داشتم که بعدش خود به خود باردار شدم، ماه پیش خواهرم ب ...

تو دوره بعداز ای یو ای چون اثرات دارو هست پزشک فاصله میده و میگه طبیعی اقدام کنید ان شالله خواهر شما هم این ماه باردار خواهد شد😍

سلام عزیزم چه خبر انشالله بارداری؟

سلام گلم منم روز سی دوره ام هست و ۱۶امین روز از ای یو ای تا دیروز هرچی بی بی چک زدم منفی شد حالا اگه تا فردا عادت نشم میرم ازمایش.سپردم به خدا هرچی خیره پیش بیاد با ابنکه وقتی بی بی چک منفیه احتمال بارداری ضعیفه.تو چطوری ان شالله بسلامتی و خوشی این ماه سپری شه برات😍

سلام گلم منم روز سی دوره ام هست و ۱۶امین روز از ای یو ای تا دیروز هرچی بی بی چک زدم منفی شد حالا اگه ...

منم خوبم انشالله حامله ای عزیزم 

من دوره هام ۲۸روزهست فقط دوفاستون گفته میخورم اون جلوی پری رو میگیره؟

منم خوبم انشالله حامله ای عزیزم  من دوره هام ۲۸روزهست فقط دوفاستون گفته میخورم اون جلوی پری رو ...

ممنونم همچنین.من دوفاستون استفاده نکردم اطلاعی ندارم به من شیاف داد اونم گفتند ربطی به پریود نداره زمان ازمایشت کی هست؟به من امروز از موسسه زنگ زدند که برو ازمایش اگه منفی بود شیافو قطع کن