2777
2789
عنوان

سیکل IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 91 پست
یه چیزیی بگم من ۶ سال پیش که باردار شدم روز ۱۲ بی بی چکم منفی شد و کلا علایم پریودی رو داشتم و فکر م ...

ایشالا عزیزم الهی آمین 🙏🏻

بهترم امروز درد ندارم ولی پرم از نا امیدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا عزیزم الهی آمین 🙏🏻 بهترم امروز درد ندارم ولی پرم از نا امیدی  

چرا ناامیدی قشنگم منکه دیگه بی بی هامم منفی شد اما اشکال نداره ماه بعد و ماه های بعد پروسه درمان ناباروری واقعا استهلاک روان و جسم بالایی داره اجازه نده فکرهای منفی و ناامیدی بیاد سراغت ما هم خدایی داریم توکلت به خدا ان شالله این ماه حاجتتو میگیری خدایی نکرده نشد هم بازم فرصت هست😍.راستی مطب میری یا کلینیک؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دمتر به شما امپول آزاد سازی داده بود؟  به من هیچی نداد

برا من دو تا داد گفت هردو در یک سرنگ و یکشنبه دو هفته پیش شب تزریق کردم و سه شنبه صبح هم ای یو ای کردم.حتما نیاز نداشتی برا همین شما هم تهران هستید دکترتون کیه؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
مرسی فداتشم‌ مطب اینجایی که میرم ولی دکترش خیلی خوبه 

ان شالله خیره😍

نه تبریزم  پریسا موسی پور

ان شالله شما هم نتیجه عالی بگیرید😍روز چندم هستید؟

ممنونم الان دور نافم سمت راست و تخمدانم درد داره  فردا روز هفتم هست

ان شالله خیره.همه این دردها طبیعیه بخاطر هورمونها و داروها و ان شالله لانه گزینی و بارداری میتونه باشه.توکل بر خدا هرچی خیر و صلاحمونه مقدر شه🌼🌼🌼

ان شالله خیره😍

سلام عزیزم خوبی هستی؟

من امروز درد شدید لگن و شکم داستم نمیدونم از چیه 

طوری که نمیتونم راست بشم 

یه شیاف پروژسترون مقعدی گزاشتم 

پاهام یخ کرده صورتم داغه 

سلام عزیزم خوبی هستی؟ من امروز درد شدید لگن و شکم داستم نمیدونم از چیه  طوری که نمیتونم راست ...

عزیزم دردها که هستند اما بهتره شیاف رو واژینال استفاده کنی دکتر به منم گفت اونجوری بهتره سعی کن بیشتر هم استراحت کنی.اگه دردت غیرقابل تحمله و با استراحت هم اروم نمیشی حتما به دکترت اطلاع بده