2777
2789
عنوان

سیکل IUI

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 91 پست
انشالله فردا میری آزمایش؟😍  با خبرای خوش برگردی

اره ان شالله دعام کن😓

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان آزمایش نگفت دکتر حالا گفت بعد ۱۴روز تست بده اگه بیبی چک مثبت بشه و از تاریخ پری بگذره میرم سونو ...

ان شالله مثبته ازمایشت❤❤من چون سابقه خارج رحمی دارم استرس گرفتم ان شالله خیره

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
اگه مثبت بودی اینجا خبر بده

سلام قشنگم نه منفی شد من خودمم دونستم بارداریم در حد معجزه ست😅چون من مدام در حال مله بالا پایین کردن بودم سرکار میرفتم مسرمو میبردم مدرسه میاوردم نزدیکی اصلا نداشتم مراعات نشد بکنم قرص استرادیولمو فراموش کردم نخوردم برا همین زیاد عصه نخوردم تو نگران نباش اصلا توکلت به خدا ان شالله بارداری شما و دوست عزیزمون 

منم خیلی پله بالا پایین میرم هر روز چندین بار

به دلت بد راه نده.ان شالله شما بارداری.اما یه چیزی بگم از دیشب که شیاف رو قطع کردم اصلا حالم انقدر بهتر شده از لحاظ روحی واقعا داغون بودم همینکه جواب ازمایشمو گرفتم انگار بار سنگینی از دوشم برداشتند مدام میگم کاش همون دو روز پیش میرفتم ازمایش یهو تکلیفم مشخص میشد.اینسری داروها منو واقعا اذیتم کرد چه از لحاط روحی چه جسمی.فعلا تا بعداز عید فطر تصمیمی به ادامه درمان ندارم توکل بر خدا ان شالله هرچی خیر و صلاحمونه برامون مقدر شه

هزینه ازمایش بتا چند شد؟

تیتر بتا بود ۱۱۶ تومن ماشالله تامین اجتماعی سنگ تموم گذاشته ۱۱۶ بیمار میده و ۳۵ سازمان😂.بی بی چک چقدر گرون شده خارجی ۴۰ تومن ایرانی ۲۰😒

تو عکس زیادم معلوم نیست ولی قابل دیدنه

ای جانم اره مشخصه عزیزم ان شالله به حق صاحب این ماه بارداری.خدارو هزاران مرتبه شکر.ان شالله روز ۱۴ برو ازمایش تیتر بتا هم بده😍😍😍😍😍😍