2777
2789
عنوان

دلم میگیره وقتی می بینمش

172 بازدید | 16 پست

یه پسردایی دارم خیلی خیلی پولدار 

این وقتی اومد ایران چن جا خواستگاری رفت و از یکی بالاخره خوشش اومد و بنا به دلایلی بهم خورد و عقد نکردن

اومد مشهد رفت دخترداییم که از من کوچیکتره رو گرفت از لحاظ قیافه تحصیلات ودوتامون تو یه سطح بودیم 

خیلی ناراحت میشم وقتی دخترداییمو و شوهرشو می بینم 

دلم شکسته 😂😂 خوبه علاقمند نبودم دلم شکسته اگه دوسش داشتم چی

دخترداییم هی با طلاها و کادوهاش پز میده بهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن زیاد دختر داییتو نبینی

همش از مهمونیا دوری میکنم 

ولی خیلی بعد رفتار میکنن خونه مادربزرگمم بودم خواهر کوچیکش ۱۳ سالشه همش میگفت دختر که ۲۰ ساله بشه ترشیده میشه منظورش من بودم 😊

همش از مهمونیا دوری میکنم  ولی خیلی بعد رفتار میکنن خونه مادربزرگمم بودم خواهر کوچیکش ۱۳ سالشه ...

انسان ها به انداز شعورشون حرف میزنن. اهمیت نده

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
همش از مهمونیا دوری میکنم  ولی خیلی بعد رفتار میکنن خونه مادربزرگمم بودم خواهر کوچیکش ۱۳ سالشه ...

عزیزم دوربر منم از این تازه به دوران رسیده ها هست 

ولی تو سعی کن زیاد بهشون توجه نکنی واینکه میگن دختر زیر ۲۰سال ازدواج کنه اوج بدبختی وبی فرهنگی خانوادست 

تو گفتی من حسودیم میشه وقتی دختر داییمو میبینم در واقع این حست بخاطر کارای خودشه که مثل تازه به دوران رسیده ها میاد پز میده خوب مسلما به توام برمیخوره 

بهشون اهمیت  نده تاجای ممکن خونشون نرو اینجوری بهترع

آنچه قسمت توست؛ازکنارت نخوادگذشت...:)
دلم میخواد نرم عروسیشون ولی مامانم میگه زشته از بس حسوده و ناراحته نیومده نمیدونم چیکارکنم

برو کاملا شیک مجلسی. 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
عزیزم دوربر منم از این تازه به دوران رسیده ها هست  ولی تو سعی کن زیاد بهشون توجه نکنی واینکه م ...

من نمیرم خونشون اونا همش میان خونمون هی آستینشو بالا میده النگوهاشو نشون میده مثلا که ۱۰ تا س و فلان

من نمیرم خونشون اونا همش میان خونمون هی آستینشو بالا میده النگوهاشو نشون میده مثلا که ۱۰ تا س و فلان

این دیگه خیلی رد داده 

عزیزم یچیزی میگم ناراحت نشی ولی کسی که از اول زندگی خوبی داشته باشه این چیزا براش عادی میشه ولی کسی که چیزی قبلا نداشته وبعد بهش میرسه جوو گیر میشه وهی مثلا کلاس میزاره وجلو بقیه پز میده 

این دیگه خیلی رد داده  عزیزم یچیزی میگم ناراحت نشی ولی کسی که از اول زندگی خوبی داشته باشه این ...

داییم پول نداشت براش یه گوشواره بخره گوشواره ش بدل بود الان ۱۰۰ گرم طلا شوهرش خریده معلومه عقده ایه

دلم میخواد نرم عروسیشون ولی مامانم میگه زشته از بس حسوده و ناراحته نیومده نمیدونم چیکارکنم

عروسیشون برو اره بعد میگن شاید بدش امده واز حسادت نیومده برو 

داییم پول نداشت براش یه گوشواره بخره گوشواره ش بدل بود الان ۱۰۰ گرم طلا شوهرش خریده معلومه عقده ایه

خوب ببین پس بهش حق بده که عقده ای باشه واین کارارو انجام بده