2777
2789

سلام خانمهای گل.میشه لطفاراهنماییم کنید؟

پدرشوهرومادرشوهرم هیچچچ برای من نکردن.نه عروسی نه طلا نه خونه هیچچچ

برای جاریم بهترین سرویس طلا وبهترین عروسی شهر روگرفتن.خونه چندمیلیاردی برای برادرشوهرم خریدن ودوتا ماشین .هرماه هم کمک نقدی بهش میکنن.

ما مستاجرو یه عالمه بدهی .هزارتومن هم بهمون نمیدن .تازه ازلحاظ اخلاقی هم کف پای جاریمومیبوسن و دورش میگردن.منو نگاه هم نمیکنن

مطمئنی شوهرت بچشونه

شوهرت جی میگ؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت و آمدتو کم کن

خودتو مشغول یه کاری کن هروقت فکر میکنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اووووه چرااا در این حد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

حرفشون هم اینه که شوهرمن نفهمه و پول حروم میکنه واسه همین هیچ بهش ندادن ونمیدن

بخدا جاریم هیچچچچ برتری هم نسبت به من نداره.

منم عروس بدی نبودم بخدا ویه عمر کمک مادرشوهرم کارهای خونشوانجام دادم ومثل یه دختر بهش محبت کردم ولی شانس ندارم 

یه خودت تفهمیم کن

منو‌ و شوهرم رو دوست ندارن

پول خودشون دلشون میخواد در موقع حیات همه رو بدن به جاریم.

پدرشوهر در قبال بچه هاش وظیفه ای نداره

هرجی هست هبه  هست که خب دلش نمیخواد به شما بده

💕

اونا بین شما و جاریت فرق نمیزارن. بین پسراشون فرق میزارن. پس شما نباید غصه بخوری

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
یه خودت تفهمیم کن منو‌ و شوهرم رو دوست ندارن پول خودشون دلشون میخواد در موقع حیات همه رو بدن به جا ...

یه خورده سخته .بارها بخدا سعی کردم .فرقشون انقدر زیاد بوده که همه فامیل درموردش صحبت میکنن