2777
2789
عنوان

چطورتبعیض های بین خودم وجاریم روفراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 36 پست
حرفشون هم اینه که شوهرمن نفهمه و پول حروم میکنه واسه همین هیچ بهش ندادن ونمیدن بخدا جاریم هیچچچچ بر ...

بگو خب خونه بخرید به نام بچه ام کنید . یا حساب بانکی براش باز کنید... 

البته میگم اگه توانایی مالی دارن و از این کارا انجام میدن. وگرنه که نباید ازشون انتظار داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین شما و جاری فرق نگذاشتن  بین دوتا پسرشون فرق گذاشتن  مشکل همسرتون و رفتارش هست

خب گناه من ودوتا بچم چیه که جاریم ودوتا بچش تو رفاه کامل .من وبچه هام توسختی .

ما باید چوب نفهمی شوهرمو بخوریم .

من که انتخاب مادرشوهرم بودم وخودشم اومد خواستگاریم ولی جاریم دوست دختر برادرشوهرم بود وانتخاب خودش ‌اونوقت برعکس عمل میکنن

بگو خب خونه بخرید به نام بچه ام کنید . یا حساب بانکی براش باز کنید...  البته میگم اگه توانایی ...

تواناییشو دارن ولی انجام نمیدن .دلم واسه بچه هام میسوزه که بچه های جاریمو میبینن حسرت میخورن

ناراحت نباش عزیزم تو اکثر خانواده ها هست همچین موردی

خانواده ی همسر من هم کوچکترین کمکی به ما نکردن بهانه شون هم اینه که همسر من شغل داره ولی برادر بزرگتر همسرم کت و شلوار و اتو کشیده نه سرما دیده نه گرما راحت بیکار واسه خودش میچرخه کلیم بدهی بالا آورده بود که پدرشون دوبار ماشین و یک مغازه شو براش فروخت الانم صبح تا شب با زن و بچه ش اونجان همه ی هزینه هاشون با ایناس.

ولی ما شده بود اوایل گرفتاری پیش اومد ازشون درخواست کمک کردیم دریغ از یه هزاری.

در یک سطحن

یک احتمال دیگه هم هست . و اون اینکه بعضی خونواده ها یه بچه رو بیخود و بیجهت بدون اینکه اخلاق یا هنر خاصی داشته باشه از بقیه ی بچه ها بیشتر دوست دارن و انواع و اقسام خدمات مالی و عاطفی رو بهش میدن . و این احتمال اگر اون بچه ، فرزند آخر باشه ، مثلا برادره کوچیک تر باشه خیلی بیشتر هم میشه . توی اغلب خانواده ها این مورد رو میبینی که به یکی از بچه ها بیشتر از بقیه داره بها داده میشه . حتی نوه هایی که از اون بچه اس رو بیشتر از بقیه ی نوه هاشون دوست دارن!

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اعتراض هم دیگه فایده نداره .فکرشو چطور از ذهنم بیرون کنم .بخدا مثل به عقده تووجودم داره منو میسوزونه

شاید برادر شوهرت واقعا زرنگه ...مطمینی برادر شوهرت نخریدن .آخه کدوم آدم به روش میگه نفهم .شغل شوهرت و بردارشون چیه  و چند سال تفاوت سنی دارن 

حرفشون هم اینه که شوهرمن نفهمه و پول حروم میکنه واسه همین هیچ بهش ندادن ونمیدن بخدا جاریم هیچچچچ بر ...

خوب شما می‌گفتیم خونه بدید ...خونه را که دیگه نمیشه حروم کرد ...شاید شوهرت واقعا بچه خوبی براشون نبوده ...

شاید برادر شوهرت واقعا زرنگه ...مطمینی برادر شوهرت نخریدن .آخه کدوم آدم به روش میگه نفهم .شغل شوهرت ...

اره مطمئنم .پول کامل از پدرشوهرمه .شوهرم پسرارشد خانوادست .شغلش ازاده .برادرشوهرم کارمند سادست که کل زندگیش ازپدرشوهرمه .ولی به ما تک تومن هم تاحالا نداده .تازه مادرشوهرم چقدر هم از شوهر بدبخت من پول کشید وباهاش واسه جاریم کادو تودوران عقدش خرید .

خوب شما می‌گفتیم خونه بدید ...خونه را که دیگه نمیشه حروم کرد ...شاید شوهرت واقعا بچه خوبی براشون نبو ...

بخدا شوهرم تاالان کوچکترین بی حرمتی بهشون نکرده .زبون نداشت که حقشو بگیره .برادرشوهذم حتی پولهای شوهرمم میکشید وواسه زنش طلا میخرید درصورتیکه من بدبخت یه حلقه ساده هم ندارم .