2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

315 بازدید | 13 پست

بی فرهنگ ترین خانواده رو دارن هم پدری هم مادری حرف دهنشونو نمیدونن هرچی به ذهنشون میرسه به دهن میارن خانواده ما خیلی به عروس و داماد احترام میذارن اینا برعکس اهل رو کم کنیو اینا نیستیم میگیم باید احترام گذاشت اینا کلا عروس زبوندراز دوست دارن من خودم مادرم بهم اجازه نمیده اینطوری رفتار کنم بلدم ولی جلو خودمو میگیرم پسر خاله شوهرم تازگیا ازدواج کرده زنش خیلی زبون داره میشونه همرو سرجاشون انقدر از اون خوششون میاد حالا من اونجوری کنم میگن بی ادبو فلان مادرشوهرم واقعا برام غیر قابل تحمله انقدر بچه هاشو خورد کرده تو فامیل هیچکس برای دوتا بچش تره هم خورد نمیکنه چه برسه به من خودشم توسری خور فامیل شوهره دائم با برادر شوهرشه انگار خانواده خودش از هم پاچیدس تازگیا براش سوغاتی خریده بودم همش میگه گم شد خراب شدن حالم ازشون بهم میخوره چکار کنم

دوره اشنایی با خانواده شوهر نداشتی 

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال درگیر نشو اگه شوهرت خوبه بخاطر اون هرازگاهی بروبیا چیکار داری چی میگن  اصلا عنن عن&nbs ...

شوهرمم اوایل ازدواج خیلی اذیتم کرد هروقت یاد اونکاراش میوفتم حالم ازش بهم میخوره

تو میخوای همچین ادمایی رو از اول تربیت کنی؟ نمیشه 

پس خودت بیخیال باش منم عین شما بودم تنها کاری که کردم طوری رفتار کردم و اگه چیزی بلد نبودم اصلا به روی خودم نیاوردم اما اونایی رو که بلد بودم حسابی کردم تو چشم همه اطلاعاتم رو در هر زمینه ایی افزایش دادم داخل چندتا معامله هم به یاری خدا باعث شدم همسرم سود کنه حالا دیگه هرکاری میخوانن بکنن بصورت نامحسوس با من مشورت میکنن مثلا میخوان پرو نشم اما دیگه الان همشون میدونن که منم برای خودم ارزش قائلم اونا هم حد نگه میدارن

منم همینم انکار حرف منو زدی ،چاره فقط مداراست،البته اینکه باید یاد بگیریم کجا چ جوابی بدیم البته در عین احترام بایدزبونشون رو کوتاه کرذ

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
تو میخوای همچین ادمایی رو از اول تربیت کنی؟ نمیشه  پس خودت بیخیال باش منم عین شما بودم تنها کا ...

اوایل خیلی حسودی میکردن همشون چون میدونستن سر ترم خودم خودمو کمرنگ تر کردم که از تیرا و زهرهای حسادتشون درامان باشم مادرشوهرم که دائم اخم میکرد و هرحرفی میزدم میگفت نه همچین چیزی نیست مثلا میگفتم ماست سفیده میگفت نه ... جوری که شوهرم خودش فهمید و جلوش وایساد که یعنی چی اینطوری هی میگی نه و فلان یه مدت تهدیدشون کردم که اگر همچین رفتارایی نشون بدن طلاقمو میگیرم درست شده بودن دوباره دور برداشتن مشکلات ناباروریمونم فهمیده بودیم که شوهرم مشکل داره کلا رو مخم بودن میخواستم بزنم دهنشو بیارم پایبن 

مثلا مادر شوهرم از من ایراد میگیره منم تازگیا بعد ده سال کم و بیش از اون ایراد میگیرم و گاهی اوقات لال میشه

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
مثلا مادر شوهرم از من ایراد میگیره منم تازگیا بعد ده سال کم و بیش از اون ایراد میگیرم و گاهی اوقات ل ...

منم کارای خریتشو میگم که باعث شده فامیلای پدرشوهرم بخاطر کم عقلی این به ما اذیت برسونن و زبون درازی کنن و میکنن خانم بهش بر میخوره اوایل که میگفتم مثلا فلان زنعمو فلان کرد شروع میکرد از اون تعریف که حس حسادت منو بیدار کنه گفتم آخه کم عقل اینا دارن به بچه تو ضربه میزنن دیووانهست مشکل روحیم داره دارو میخوره بیشترشم بخاطر پدرشوهرمه انقدر زدش که رام اوناشده

اوایل خیلی حسودی میکردن همشون چون میدونستن سر ترم خودم خودمو کمرنگ تر کردم که از تیرا و زهرهای حسادت ...

این ادما سمی هستن باعث میشن زندگی به کامت تلخ بشه خودتو کمرنگ نکن اتفاقا پرنگ باش برای خودت کمرنگ کن اونا رو بازم برای خودت تو باید برای وجود خودت تک تک اعضای بدنت ارزش قایل باشی نزاری کسی بهت فشار بیاره اونارو کلا نادیده بگیر حرف میزنن در حد نیاز جواب بده بیشتر شده از محل خارج شو کمتر دیدار داشته باش سرسنگین رفتار کن اگه حرفی زدن خواستن در مورد چیزی سر در بیارن حرف رو با حرف دیگه بپیچون نزار ذهنتو بگیرن دستشون 

شوهرت خودش جوابشون رو میده اهمیت نده بزار بترکن از حسادت

بیزبون ترین آدم دنیاست بخاطر همون اذیت میشم خیلیم بعد که فهمید ناباروری داره تهدیدش کردم که جوابشونو ندی نمیکشم طلاقمو ازت میگیرم یکم گفت بیاید باهم حرف رزنید خیلی مراعات مادرشوهرمو میکنم هرکاری دلش میخواد یکنه بعد میگه اعصابم خراب میشه و فلان و .....دارو میخورم