2777
2789

منم دوست ندارم برم مادرشوهرم اخلاقش بده علی الخصوص بحثی چیزی باشه مستقیم تو روم نمیگه ولی به در میگه که دیوار بشنوه دقیقا زخم زبون هایی که میخواد بزنه به خواهرشوهرم بلند بلند میگه چندبار دیگه هم دیدم با بقیه اینکارو کرده و خواهرشوهرم شاکی شده چرا اینطوری بهم میگی اونم گفت تو ناراحت نشو منظورم با اونا بود اگه از زبون خودش نمیشنیدم بازم به دل نمیگرفتم یا میریم جلو چشم خودم یه مَن اسپند میریزه رو آتیش کلیم نمک میریزه توش و هی زیر لب نمیدونم چی میگه دود تو خونه تا یه ساعتم نمیره واقعا نمیدونم خودش چطور خجالت نمیکشه

دقیقاااا منم عروسمون میاد اصلا خوشم نمیاد😂🤌🏻

حالا فکر کن مجرد تو خونه باشی 😂😂😂

هر سری قبلش کلی اعصاب خوردی درست میکنم مامانم میگه من بمیرم(دور از جونش ) تو مطمئنن پاشونو از این خونه می‌بری 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلااااا هربار میرم با انرژی بیشتری برمیگردم چهارتا حیاط دارن پر دار درخت مادرشوهرمم۶٠سالشه یکم سنش بالاس اما پایه اس هربار میریم اونجا میگم مامان پاشو بریم کوه میاد😂 برا همون علف های کوهی اینا. انقد خدایی با نمکه چند روز پیش بهم زنگ زد پسرمو ولش کن همش درگیر کاره خودت پاشو بیا بریم بیابونی کوهی😂 حالا خودمم شاغلم 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
بخدا عروس ماهم میاد راحت نیستیم  فقط بخاطر برادرم و احترام

میشه دلیلشو بگین.؟چون خانواده همسر من هم همینن اصلا دوست ندارن من تو جمعشون باشم انگار راحت نیستن بهشون خوش نمیگذره!

چی شد که شکایت کردی ؟  

پول ارث پدریم رو که گرفتم 

برادرشوهرام املاک دارن اومدم زیر پای شوهرم نشستن بدین ما کار کنیم یکی دو ماه خرید و فروش کنیم 

بعد هر زمان خواستید یه خونه براتون میخریم پول پورسانت به جاش نمیخوایم و کمک برا ماهم میشه سرمایه نداریم 

منم دادم 

باردارم بودم 

بعد زایمان ده ۱۵ روز بعدش 

افتادم به شکایت 

اون زمان شوهرم گفت تو خبر نداری چند ماه هست میگم پول خانمم رو پس بدید 

میگن کدوم پول ...به شوهرم میگفتن فکر کن نداشتی ...پول ارث بابای منو فکر کن بابام با کارگری ملک خریده بود اینا اینجور میگفتن 

نصف پولم رو با شکایت دادن 

بقیه ش شد ماشین زیر پای جاریم 

انقدر مادرش گریه زاری کرد 

نذاشت ادامه بدم دادگاه رو رفتم رضایت دادم 

گفت پولتو من پس میگیرم میدم 

اخرش گفت پول کدوم پول 

زد زیرش 

ما هم هر بار میریم بحث میکنیم البته شوهرم لااااال لال من فقط حرص میخورم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...