2777
2789
عنوان

حس میکنم خریت کردم اینقدر خرج کردم

362 بازدید | 20 پست

یک و هفتصد دادم جای پروتئین تراپی و بوتاکس موهام. بعد یه ماهم گفتم مث اولش نیس گفت بیا ترمیم دویستم ترمیم

مراقبتایی ک داره من اگه برای موهای خودمم میکردم دیگه وز نبودن

از حموم بیام سشوار کنمو داخل حموم ماسک موی خوب بزنم

جدیدا ناخنامم لمینت کردم دوبار

خوشگلن ولی همش ب این فکر میکنم ک زیر این خوشگلی ناخن خودمم چقدر خش خشی و نازکه اعصابم خورد میشه

هیچکدوم ارین کارایی ک گفتی رو نمیکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بیخیال بابا کیفشو بکن

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم قیمت مناسب انجام دادی. موهات ریزش پیدا نکرده؟ منم دلم میخواد برم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

منم میخاستم موهام کراتین کنم بعد گفتم چه کاریه مو دیگ وز شد اخراش میگیرم کوتاه میکنم اخه داعمی ام نیستن ک موقت دقیقن به خود مو برسیم بهتر از این میشه 

واقعن حیف پول 

کاشت ناخنامم ۷ ماه هست برش داشتم خودم سوهان میکشم و لاک میزنم و تمام تو وقتم صرفه جویی میشه 

ضمنان الان موهام کوتاه کوتاه کردم باهاشون دارم عشق میکنم چون خرابی زیاد داشت😉😉😊 با کراتین خوب مسشد ولی هم تنوع هم پولش کوتاه کردم 

این کارایی که گفتی خوبن

تنوع خوبه ولی وسایل مراقبتی خیلی بهترن

ببین خودت با کدومش راحت تری،همون کارو کن

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

پروتئین من تازگیا پرسیدم گفت سه و نیم. ماسک و سشوارم که روتین همه موهاس یعنی از حموم میومدی قبلا موهاتو خشک نمیکردی؟ خسیس نباش از زندگی لذت نمیبری

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
پروتئین من تازگیا پرسیدم گفت سه و نیم. ماسک و سشوارم که روتین همه موهاس یعنی از حموم میومدی قبلا موه ...

مگه نمیگن سشوار بده؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
مگه نمیگن سشوار بده؟ 

اون براشینگ و اتوعه که بده‌. سشوار با باد ملایم خیلی ام خوبه مو رو که خیس بزاری میپوسه

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..