2777
2789
پسر من ۵ سالشه قد ۹۷ وزن ۱۲ خیلی ضعیفه واقعا نمیدونم چیکار کنم 

پسرمنم ۳سال ونیمشه ۱۲کیلو.تازه ۹کیلوبودخودمو کشتم تاشده ۱۳ .البته هنوزم کمبودوزن داره توهم حتما بچت روببردکترخیلی لاغره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم اسالو ۲ماهشه هرکی میبینه میگ ضعیفه دیگ کلافه شدم ماشالله غذاشم خوبه🧿اما جذب غذایی نداره انگ ...

چاقی اصلا دلیل بر سالم بودن بچه نیست.این حرفا خیلی ساله منسوخ شده.خدا حفظش کنه نی نی تون رو.

بردم دکتر گفت قدش طبیعیه اما وزنش دو کیلو کمه.

خب چنده قد و وزنش بگو ببینیم بچه های ما چطورین

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خوشم میاد انقد خانمها قدو وزن  بچه هاشون رو گفتن و از استارتر پرسیدن ولی ایشون هنوز لب وا نکرده

عزیزم یادم نیست قدش یادم نیست اما وزنش ۲۳ کیلو دکتر گفت دو کیلو کمبود وزن داره

پسر من ۵ سالشه قد ۹۷ وزن ۱۲ خیلی ضعیفه واقعا نمیدونم چیکار کنم  

عزیز دلم به نظرم خیلی کمه پیگیری کن شربت اشتها یا هرچی که میبینی شاید بیشتر دوست داره بده مثلا شیر موز پسته گردو خرما کنجد هر روز یه استکان بده اسنک درست کن اگه ساندویچ ساز داری با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا و فلفل دلمه سالاد ماکارانی با گوشت مرغ و سس درست کن بده گوشت تیکه ایی همیشه اماده داخل مواد خوابونده بزار فریزر تا گفت گرسنمه یه سیخ بده قلوه براش بگوب با پیاز و یکم اب و نمک بریز تو شیشه درشو محکم ببند بزار تو قابلمه بجوشه بده بخوره شوید خشک هم کمی بریز با ماهیچه هم میتونی همین کار رو کنی اب قلم بجوشون بزار فریزر داخل اب خورشت و سوپ و اش بریز بده بخوره از خوراکی های بیرون کاکایویی هارو قطع کن زیادم نده خواستی هم بدی یه چیزای خاص مثلا خودت سیب زمینی نازک گرد برش بده بزار دو روز تو اب تو یخچال بعد بیار بیرو خشک کن تو روغن داغ سرخ کن مثل چیپس بیرون میشه از انواع جوانه درست کن مخصوصا ماش قشنگ سس دست ساز که بیشتر ماست باشه و ابلیمو اویشن نه سس مایونز که ضرر داره بده بخوره ذرت مکزیکی گاهی درست کن وایونز و پنیر کم بریز کلا قلقشو دست بگیر میوه براش همیشه اسلایس کن مدل دار خوشش بیاد بزار تو بشقاب بزار تو خونه راه بره بخوره براش توپک مقوی درست کن یعنی خرما له کن پسته و بادوم پودر کن با کنجد و پودر نارگیل با هم قاطی کن گردش کن روزی یدونه بده با چایی کمرنگ هل و دارچین یا چایی زعفرونی بخوره دمنوش وانیل و توت فرنگی بده بخوره بازم هست دیگه ننوشتم در کنار تمام اینا روزی یدونه قرص ویتامین سی جویدنی ۲۵۰بده بخوره خیلی تاثیر داره گرسنگی میاره