2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک دوستم ...

90 بازدید | 13 پست

حدود ۱۰ روز اینا میگه از رابطشون میگذره 

بچه دوس نداره دوستم

از پشت رابطه داشته ولی میگفت کلا خیس شدع بود جلوش 

اولش گفتم اونجوری که حامله نمیشی 

ی بی بی چک گرفته مثبت شده 

پریودم ۵ روز ایناس نشده 

میترسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جواب بدین لطفا

خوب چیکار کنیم 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
من بهش گفتم نمیشه حامله بشی  میگه پریودم نشده و بی بی چک مثبته  میشه ب نظرتون   ...

میشه امکانش هست

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
واقعا دوستم نمیخواد پدر مادرش اینا همه شهرستانن  بچع نمیخواد

اون موقعی ک پی عشق و حال بود باید فکرشو می‌کرد 

چیکار پدر مادرش داره شوهرش کو

اون موقعی ک پی عشق و حال بود باید فکرشو می‌کرد  چیکار پدر مادرش داره شوهرش کو

شوهرش هست اون بچه میخواد

دوست من از بچه خوشش نمیاد 

نمیخواد شوهرش چیزی بفهمه 

ازم می پرسه چیکار کنه 

شوهرش هست اون بچه میخواد دوست من از بچه خوشش نمیاد  نمیخواد شوهرش چیزی بفهمه  ازم می پر ...

چرا نمیخواد

سقط بچه گناهه ها

چرا نمیخواد سقط بچه گناهه ها

میگم بهش کو گوش نمیده که

دوباره میخواد بی بی چک کنه اگه باز مثبت بشع 

میگع چون تازس میخواد قرص بخوره 

والا من در این زمینه هیچی نمیدونم من بیشتر از اون میترسم 

میگم حداقل ب شوهرت بگو 

میگم بهش کو گوش نمیده که دوباره میخواد بی بی چک کنه اگه باز مثبت بشع  میگع چون تازس میخواد قر ...

اره باید به شوهرش بگه از سرخودی کاری نکنه