saaaaahel مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 37 عنوان بچه ها بیاین کمک دوستم ... 90 بازدید | 13 پست حدود ۱۰ روز اینا میگه از رابطشون میگذره بچه دوس نداره دوستماز پشت رابطه داشته ولی میگفت کلا خیس شدع بود جلوش اولش گفتم اونجوری که حامله نمیشی ی بی بی چک گرفته مثبت شده پریودم ۵ روز ایناس نشده میترسه 1401/11/29 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
theroghayeh عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6743 بچه ها جواب بدین لطفا خوب چیکار کنیم حسی رو تو قلبم بهوجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم. عشقم غفور♡ پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)
saaaaahel مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 37 خوب چیکار کنیم من بهش گفتم نمیشه حامله بشی میگه پریودم نشده و بی بی چک مثبته میشه ب نظرتون
theroghayeh عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6743 من بهش گفتم نمیشه حامله بشی میگه پریودم نشده و بی بی چک مثبته میشه ب نظرتون ... میشه امکانش هست حسی رو تو قلبم بهوجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم. عشقم غفور♡ پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)
saaaaahel مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 37 میشه امکانش هست واقعا دوستم نمیخواد پدر مادرش اینا همه شهرستانن بچع نمیخواد
theroghayeh عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6743 واقعا دوستم نمیخواد پدر مادرش اینا همه شهرستانن بچع نمیخواد اون موقعی ک پی عشق و حال بود باید فکرشو میکرد چیکار پدر مادرش داره شوهرش کو حسی رو تو قلبم بهوجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم. عشقم غفور♡ پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)
saaaaahel مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 37 اون موقعی ک پی عشق و حال بود باید فکرشو میکرد چیکار پدر مادرش داره شوهرش کو شوهرش هست اون بچه میخواددوست من از بچه خوشش نمیاد نمیخواد شوهرش چیزی بفهمه ازم می پرسه چیکار کنه
theroghayeh عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6743 شوهرش هست اون بچه میخواد دوست من از بچه خوشش نمیاد نمیخواد شوهرش چیزی بفهمه ازم می پر ... چرا نمیخوادسقط بچه گناهه ها حسی رو تو قلبم بهوجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم. عشقم غفور♡ پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)
saaaaahel مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 37 چرا نمیخواد سقط بچه گناهه ها میگم بهش کو گوش نمیده کهدوباره میخواد بی بی چک کنه اگه باز مثبت بشع میگع چون تازس میخواد قرص بخوره والا من در این زمینه هیچی نمیدونم من بیشتر از اون میترسم میگم حداقل ب شوهرت بگو
theroghayeh عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6743 میگم بهش کو گوش نمیده که دوباره میخواد بی بی چک کنه اگه باز مثبت بشع میگع چون تازس میخواد قر ... اره باید به شوهرش بگه از سرخودی کاری نکنه حسی رو تو قلبم بهوجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم. عشقم غفور♡ پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)
saaaaahel مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 37 اره باید به شوهرش بگه از سرخودی کاری نکنه شوهرش بنده خدا انقد بچه دوس داره این رفیق ما احمق بچه نمیخواد