2777
2789

من ۳ ساله تو عقدم دیگ خسته شدم از حرف مردم از نگاه خانوادم خودم ۲۰ سالمه جشن عقدی نداشتم به پیشنهاد مامانم انگار نه انگار خودش اینو انداخت به من همه میذارن دختراشون بزن دانشگاه من خیلی درس می‌خوندم تاسف می‌خورم به حال خودم نمیزارع نامزدم برم دانشگاه فکر می‌کنه شاید اونجا یکی مخ منو بزنه نمیدونه از هر چی مرده بدم میاد 

بعدشم من باهاش رابطه داشتم میدونم کارم اشتباه بود ولی شو استفاده کرد و انقد سیاست داشت که کار خودشو انجام داد 

نمی‌دونم چیکار کنم یه دلمم میگه اگه بخوای بازم بمونی باهاش در حق نسل بعد خودت ظلم کردی با این آدم بی عرضه آخه زورم میگیرع پول داشت اون موقع ولی می‌رفت ماشین تقویت میکرد یا خرج خانوادش میکرد 

آخخخخخخخ دلم پره بخدا ولی نمی‌دونم چطوری بذارمش سر جاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳ ساله عقدمهمه هی می‌پرسن مشکلی داریددر حالیکه مشکل شدید مالی داریمنمی‌تونیممنم جشن عقد بسیااااا ...

منم مثل توام ☹️🥲 بخدا انقد حرص خوردممم که حد ندارع

ببخشید ولی وقتی دیده حمایت خانواده او نداری و خانواده آت شل میگیرن اونم خودش جمع جور نمیکنه واقعا خانواده دختر خیلی تو ازدواج دختر شون تاثیر دارن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

به نظر آدم درستی برای ازدواج نمیاداینکه نمیزاره بری دانشگاه تا مبادا مختو بزنن نشونه شکاکیه که بعدا ...

چون خوشگلترم ازش اینجوری فکر می‌کنه 

و اینکه شکاکم هست 

متوجه نشدم ازینکه عقدت طولانیه ناراحتییا کلا از شوهرت راضی نیستی و میخوای جدا بشی

از هر دو 

همه چیزش خستم می‌کنه جدیدا الان سرم داره میپوکه انقد که فکر کردم 

چون خوشگلترم ازش اینجوری فکر می‌کنه و اینکه شکاکم هست

خب دیگه،شکاکه

آدم شکاک زندگیو برات جهنم میکنه 

هرکاری بخوای بکنی فکر میکنه یه قصدی داری

نمیزاره هیجا بری و باید همش تحت سلطه خودش باشی 

ببخشید ولی وقتی دیده حمایت خانواده او نداری و خانواده آت شل میگیرن اونم خودش جمع جور نمیکنه واقعا خا ...

مامانم مثلا سیاست در میاره ولی سیاستش مستقیم ریده تو زندگیم

منم خیلی مشکل دارم بهتره تاپیک یدونه مونده به اخرم بخونی حتی جشن عقدم نگرفتن

تو خیلی اجازه دخالت میدی بهشون برای منم همینطوره ولی من کامل قطع رابطه کردم اصلا بهشون محل نمیدم چون واقعا اذیتم کردن 

دختر عمم بنده خدا ۶ساله نامزده مدام درگیرن و دعوا دارن شوهرش عرضه ی خونه گرفتن و عروسی نداره

نامزد من کمین کرده من برم باهاش مشهد 😑🫤

چون قبلاً یکبار ازدواج کرده و بهم خورده