2777
2789

عزیزم   منو بخاطر یه تاپیک ک یه جمله نا خوشایند داشته ترکوندین بدونه این ک من قصد ترویج  و سیاسی کردن داشتم  این ک عیب نداره من مشکلم تاپیکای زندگی شخصیمه ک تو اون کاربریمه نمیخوام باسن میخوام درخواست  حدف بدم چند بار دادم نمیدونم درخوایتم درست مطرح شد یا  نه    باید یه جوری سعی کنم حذف بشه لطفا کاربریمو برگردون درستش کنم  دسرسی ندارم ب اون کار بریم لطفااااااا 🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 خدا خیرت بده   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام تاپیکتون ممنوع بوده هر کس هم شرکت کرد لغو شده کل تاپیکتون سیاسی شده بود  اصلا مبحث خودش سیاسی هست و حتی بحث حجاب و پوشش هم ممنوع هست قانون سایت هست هر کس بزنه بی تذکر لغو میشه این تاپیکمو بخونین و برای برگشت کاربری امضامو بخونین

تاپیک جامع ممنوعه جات😬🤭 | تبادل نظر نی نی سایت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تاپیکتون ممنوع بوده هر کس هم شرکت کرد لغو شده کل تاپیکتون سیاسی شده بود  اصلا مبحث خودش سی ...

الان چکار کنم دسرسیم برکرده ترو خدا شما برو تو اون کاربریم ببین من یه تاپیک ک یکلنه داشته باشه خلاف قوانین زدم ؟؟؟؟ کاش تدکر داشت یا ادم خودش میتونیت تاپیکسو حدف کنه     الان اگر امکان داره   به اون کاربریم وصل بشم فقط میخوام تامیکامو حدف کنم اونای ک مال زندکیمن  چون  نمیخوام باشن    

نمی‌خوام باسن می‌خوام یعنی چی؟    

یعنی   شما تمام متنو ول کردید رسیدین به یک کلمه ک بجا ش  دستم س زده   و 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اووووووف   نتیجه عصبی تایپ زدن همینه    حالا  به ۸۰ میلیون نفر باید جواب بدم 

سلام تاپیکتون ممنوع بوده هر کس هم شرکت کرد لغو شده کل تاپیکتون سیاسی شده بود  اصلا مبحث خودش سی ...

عزیزم نی نی یار جان اینجاخیلیادوس ندارن تاپیکشون بتر که میترکه ولی من که میگم یکی ازتاپیکام بترکه نمیترکه.گفتن فحش بدی متیرکه آخه شخصیتم اجازه نمیده حرف بد بزنم.بلد هم نیستم لینک بزارم براحذف

الان چکار کنم دسرسیم برکرده ترو خدا شما برو تو اون کاربریم ببین من یه تاپیک ک یکلنه داشته باشه خلاف ...

برمیگرده دو هفته دیگه

دو هفته دیگه تو تماس با ما درخواست بدین وصل میشه بعد تاپیکهای مهمتون رو حذف کنین

شما چون خودتون اسم کاربریتون رو میدونین و تاپیک هاتون رو تو گوگل می بینین وگرنه هر کسی نمیتونه ببینه هر کس بخواد ببینه باید اسم کاملتون رو بدون یک کلمه یا عدد کم و زیاد بزنه تا تاپیکهای شما بیاد بالا نگران تاپیکهاتون نباشین دیده نمیشن تو گوگل هم احتمالش خیلی کمه بره کاملا عین عنوان شما رو بزنه یا اسمتون رو تا تاپیکهاتون رو ببینه

عزیزم نی نی یار جان اینجاخیلیادوس ندارن تاپیکشون بتر که میترکه ولی من که میگم یکی ازتاپیکام بترکه نم ...

فحش بدین خودتون برای همیشه میترکین تاپیکتون می مونه و دیگه هم کاربریتون برنمیگرده بتونین پاک کنین

بلدی نمیخواد برید تاپیک حذف بگین فلان تاپیکمو حذف کن اسم تاپیک رو بگین

لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی | تبادل نظر نی نی سایت