2777
2789
عنوان

انتخاب دوست...👭👭👭👭👭

130 بازدید | 15 پست

خانم تو تاپیک قبلیم گفتم بنظرتون میشه دوست رو خودمون انتخاب کنیم و معیارهای خودمونو داشته باشه؟؟؟

خیلیا گفتید میشه اما راهکارشم میدونید؟؟؟

🔸 بخوام معیارامم بهتون بگم اینه که..

مثلا دوس دارم که تحصیلات دانشگاهی داشته باشه چون وقتی از دانشگاه حرف می زنم فک نکنه دارم خودمو به رخش می کشم ..چون من همه عمرم درس خوندم برام مهمه و حرف دارم در موردش...

یا اینکه چون قدم بلنده اگه خیلی اختلاف قد داشته باشیم واسه بیرون رفتن خجالت می کشم...

فیلمای خوب و موسیقی خوب ببینه و گوش بده.. اهل فیلمای ابکی و ترکی نباشه و موسیقی بهنام بامی و امثالهم گوش نده..

باهمدیگه بتونیم ساعت ها حرف بزنیم..رازدار باشه... باهم بریم گشت و کافه و...

حساسیت ها و نقطه ضعفای همدیگه رو بفهمیم و درک کنیم..

کتابخون باشه و اهل فکر باشه...

اینا چنتا از معیارامن🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست خوب هست من الان با دوستم از دبیرستان رفیق شدم الان ک ۲۹ سالمه شده رفیق فابم بعد از اون حتی دانشگاه هم رفتم بازم مثل اون پبدا نکردم رفاقت ما از ی تفاهم درمورد فیلم شروع شد فیلم های جانی دپ . میخام بهت بگم باید دوست بشی ببینی طرف اگر معیاراتو داشت ک هیچی اگر نداشت بعدی بعدی 

ببین دوست خوب هست من الان با دوستم از دبیرستان رفیق شدم الان ک ۲۹ سالمه شده رفیق فابم بعد از اون حتی ...

کلا دوست دارم..دوست صمیمی هم دارم اما برام سوال بود که ایا میشه یه دوستی پیدا کنم که دقیقا همفازهم باشیم

کلا دوست دارم..دوست صمیمی هم دارم اما برام سوال بود که ایا میشه یه دوستی پیدا کنم که دقیقا همفازهم ب ...

اره میشه ولی خیلی باید دقتتو ببری بالا من تو مدرسه با هیچ کی دوست نمیشدم بعد ی دختره بود دیدم همون خوراکیا منو دوست داره همون فیلمای من همون سلایق من هست فقط باید بگردی و اینکه مواظبم باش چون الان رفاقتا یکم سخت شدن

اره میشه ولی خیلی باید دقتتو ببری بالا من تو مدرسه با هیچ کی دوست نمیشدم بعد ی دختره بود دیدم همون خ ...

اره دقیقاً چون سنمم‌ دیگه کم نیست که بشه راحت دوست شد..

ممنون از راهنماییت

اره دقیقاً چون سنمم‌ دیگه کم نیست که بشه راحت دوست شد.. ممنون از راهنماییت

ولی ی چیزی بهت بگم اگرم نتونستی کسی رو پیدا کنی ی نفر هست ک همه اون معیارو داره مو ب موشو اونم خودتی . با خودت باشی بهتر از اینه ک با ادمای اشتباه باشی ، ادامای اشتباه خیلی ترسناکن

این تحصیلات دانشگاهی داشتن واقعا مهمه !  مهمترین سال های عمرت در دانشگاه گذروندی بعد مجبوری اصلا در موردش با طرف حرف نزنی مبادا طرف فکر کنه می خواهی خودت بالاتر از اون نشون بدی و یوقت براش کلاس گذاشته باشی! و بعد حس می کنی همش داری مطابق با اون دوستت حرف می زنی! من ۴۰ درصد خاطراتم از دانشگاه و خوابگاه هست! 

یا ارحم الراحمین
این تحصیلات دانشگاهی داشتن واقعا مهمه !  مهمترین سال های عمرت در دانشگاه گذروندی بعد مجبوری اصل ...

آره واقعا من قبلا اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم این معیارا طبق شناختان بدست اومده..

مثلا من اصلا قصد نداشتم بگم من دانشگا رفتم اما با دوست دوران بچگیم که نرفته بود حرف می زدم احساس می کردم ناراحت میشه و منم عذاب وجدان می گرفتم دیگه حرفامو سانسور می کردم..اصلا بحث این نیست که کدومش خوبه بحث حرف مشترکه و اذیت نشدن از حرف زدن در مورد روز مرگی ها و...

یه فیلم خیلی قشنگ بهت معرفی کنم سر حوصله برو بشین ببین و کیف کن!  من معمولا اول چند تا نقد اون فیلم می خونم که بفهم به چه ریزه کاری هایی باید دقت کنم بعد می رم سراغ دیدن فیلم! 

حالا شما می تونی برعکس من رفتار کنی!  ولی حتما نقد فیلم بخون چون انگار دقتت تو فیلم دیدن بالاتر می بره! 

فیلم ایرانی مرگ یزدگرد.  خیلی قشنگه! حتما ببین! 

این فیلم اوایل انقلاب ساختن  و خیلی از بازیگرهای معروف در این فیلم بازی کردن! نقد فیلم که بخونی می بینی انقدر بازیگرهاش این فیلم دوست داشتن که حاظر شدن با بودجه خیلی کم بیان و این فیلم بسازن!

فیلم هندی. دمپایی شماره ۷.  اینم قشنگه . نویسنده و کارگردان و بازیگر اصلیش یه نفره! کلا فیلم یه بازیگر داره! و در یه مکان فیلم برداری می شه! 

فیلم امریکایی آقای هیچ کس. این فیلمش یکم پیچیده است چند بار باید ببینی تا متوجه بشی!  و در هر بار دیدن متوجه نکاتی می شی که قبلا بهش دقت نکرده بودی و از این همه دقت و پیچیدگی لذت می بری! 

فیلم کره ای   castaway on the moon 

هم خیلی قشنگه !  در مورد یه مردی هست که به قصد خودکشی خودش داخل رودخانه میاندازه و بعدش ماجراهایی براش پیش میاد که دلایل ساده ای برای ادامه زندگی پیدا می کنه!  و می فهمه گاهی اوقات ساده ترین چیزها چقدر می تونند تو شرایط سخت برای آدم انگیزه بخش باشن!  این فیلم حتما ببین!

یا ارحم الراحمین