یه فیلم خیلی قشنگ بهت معرفی کنم سر حوصله برو بشین ببین و کیف کن! من معمولا اول چند تا نقد اون فیلم می خونم که بفهم به چه ریزه کاری هایی باید دقت کنم بعد می رم سراغ دیدن فیلم!
حالا شما می تونی برعکس من رفتار کنی! ولی حتما نقد فیلم بخون چون انگار دقتت تو فیلم دیدن بالاتر می بره!
فیلم ایرانی مرگ یزدگرد. خیلی قشنگه! حتما ببین!
این فیلم اوایل انقلاب ساختن و خیلی از بازیگرهای معروف در این فیلم بازی کردن! نقد فیلم که بخونی می بینی انقدر بازیگرهاش این فیلم دوست داشتن که حاظر شدن با بودجه خیلی کم بیان و این فیلم بسازن!
فیلم هندی. دمپایی شماره ۷. اینم قشنگه . نویسنده و کارگردان و بازیگر اصلیش یه نفره! کلا فیلم یه بازیگر داره! و در یه مکان فیلم برداری می شه!
فیلم امریکایی آقای هیچ کس. این فیلمش یکم پیچیده است چند بار باید ببینی تا متوجه بشی! و در هر بار دیدن متوجه نکاتی می شی که قبلا بهش دقت نکرده بودی و از این همه دقت و پیچیدگی لذت می بری!
فیلم کره ای castaway on the moon
هم خیلی قشنگه ! در مورد یه مردی هست که به قصد خودکشی خودش داخل رودخانه میاندازه و بعدش ماجراهایی براش پیش میاد که دلایل ساده ای برای ادامه زندگی پیدا می کنه! و می فهمه گاهی اوقات ساده ترین چیزها چقدر می تونند تو شرایط سخت برای آدم انگیزه بخش باشن! این فیلم حتما ببین!