2777
2789

دوماهه جدا شدیم ازش متنفر شده بودم چون دوران عقدمون خوب نبود کار نداشت شرایط نداشت . الان استخدام نظام شده . دلم براش تنگ شده بود باهاش صحبت کردم استخدام شده ماشین گرفته با وام ازدواجمون .بهم میگه برگردیم به هم . ولی نمیدونم چیکار کنم از یه طرف هم دوسش دارم هم تو بلاتکلیفی موندم مثل دیوونه ها جدا شدم حالام نمیتونم تحمل کنم نبودنشو😔😔

مزه ش اونجا بود تو نداری کنارش میموندی الان ک ب یکجا رسیده اون عشق بود ن کقتی دیدی ماشین گرفته و کارش جور شده دلتنگش شدی 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزه ش اونجا بود تو نداری کنارش میموندی الان ک ب یکجا رسیده اون عشق بود ن کقتی دیدی ماشین گرفته و کار ...

ببخشید ولی کار درستو کرده عشق نمیشه نون اب الانم با وام ازدواج رفته ماشین گرفته هنر نیست واقعا

ولی کاش تو سختیاش کنارش می‌بودی عزیز 

همسر من هیچییی نداشت وقتی اومد خواستگاری الان خونه گرفتیم ماشین گرفتیم تازه درس خوند علامه طباطبایی مددکاری قبول شد ...گذشته ها گذشته ولی اگه برگشتی لطفاً اشتباه قبلتو نکن 

مزه ش اونجا بود تو نداری کنارش میموندی الان ک ب یکجا رسیده اون عشق بود ن کقتی دیدی ماشین گرفته و کار ...

نمیدونستم تازه پیام دادم بهش فهمیدم و بهم گف استخدام شده و اینا.  ما همو دوس داشتیم خیلی ولی سر دخالت خانواده ها و بچه بودن ولج بازی جدا شدیم

عزیزم اگر مشکلتون فقط کار و شغل و پول بوده برگرد بهش اگر مشکل اخلاقی داشت اصلا برنگرد 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
ببخشید ولی کار درستو کرده عشق نمیشه نون اب الانم با وام ازدواج رفته ماشین گرفته هنر نیست واقعا

ب هر حال تلاششو کرده  باهم ساختن زندگی رو خسلی لذت داره

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
ولی کاش تو سختیاش کنارش می‌بودی عزیز  همسر من هیچییی نداشت وقتی اومد خواستگاری الان خونه گرفتی ...

دقیقا منم دقتی با شوهرم دوست شدم دانشجو بود، تو سختیا کنارش بودم الان واسه خودش کسیه، خونه و ماشینو همه چی خداروشکر داریم