2777
2789
بنظرم اگه شوهرت آدم نمیشه جدا شو سنیم نداری که بخوای تا زنده ای یا زنده اس غصه بخوری و آرامش و زندگی ...

اینارو میگم تا راهنماییم گنین ما خیلی فامیل داریم و رفتو اومد زیاد هیچ کدوم تا به حال جدا نشدن طلاقو خیلی بد میدونن اونارو چیکار کنم 

راست میگه فک کن شوهرت ایقد بی عرضه بوده بابات ماشین و خونه واسش خریده مردی که تلاش نکنه واسه زندگیش ...

مشکل بچه دار نشدنم هم از ناباروری اون عوضیه خیلی گذشت کردم ولی خیلی بی چشمو روئه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله پیش کثافت کاریش با یه ادم هرزه مثل خودش رو شد خیلی عذاب کشیدم ولی خانوادم گفتن با آبروی ما ب ...

کاش همونموقع به خونوادت میگفتی بد برداشت نکنن اونیکه با ابروشون بازی کرده و خیانت کرده همسرته نه شما.

ببین خواهر عزیزم اگه صرفا بخاطره تبریک تولد میخای جدا شی اینکارو ‌نکن ولی اگه خیانت عمیقه فقط به همسرت بگو میخای از این به بعد مثل خودش شی و تلافی کنی بلاخره اگه یک چیزی بده و خیانته برا جفتتون بده نه صرفا یکیتون شاید تلنگری شد و اشتباهاتشو اصلاح کرد. راستش همسرت چون میدونه خونوادت مخالف طلاقن هرجور دوسداره میتازونه ولی خداروشکر خونه و ماشین بنام خودته فقط میمونه بری سرکار کلا نیازی به حمایت کسی نداری خونوادتم بعد یمدت ازت حمایت میکنن که بهترین تصمیمو گرفتی

کاش همونموقع به خونوادت میگفتی بد برداشت نکنن اونیکه با ابروشون بازی کرده و خیانت کرده همسرته نه شما ...

ببینید خیانت صرفا مسائل جنسی نیست ذهنش پیش من نیست با دیگران خوشه دائم میخواد کاری کنه که جنس مخالف تاییدش کنه من تو زندگی واسش کم نذاشتم حالات روحیش درست نیست

کاش همونموقع به خونوادت میگفتی بد برداشت نکنن اونیکه با ابروشون بازی کرده و خیانت کرده همسرته نه شما ...

وجالب اینجاست اگه یه مرد یه سلام به من بکنه قیامت به پا میکنه چون فکر میکنه همه مردا مثل خودشن

ببینید خیانت صرفا مسائل جنسی نیست ذهنش پیش من نیست با دیگران خوشه دائم میخواد کاری کنه که جنس مخالف ...

میدونی برا همینه که میگن قبل ازدواج در مورد خیانت باهم صحبت کنین و به توافق برسین برا یکی مثل همسرت خیانت رابطه جنسیه برا یکی مثل شمام خیانت همون چت کردن و بگو و بخند . امیدوارم با همسرت صحبت کنی و بتونین باهم به توافق برسین

وجالب اینجاست اگه یه مرد یه سلام به من بکنه قیامت به پا میکنه چون فکر میکنه همه مردا مثل خودشن

خب بهش یاداوری کن که اگه ناپسنده پس خودشم نباید تکرار کنه . اینجور که معلومه همسرت از اوناس که ....

میدونی برا همینه که میگن قبل ازدواج در مورد خیانت باهم صحبت کنین و به توافق برسین برا یکی مثل همسرت ...

میدونین دیگه ازش بدم میاد دیگه دنبال گدایی محبت ازش نیستم هیچ حسی جز نفرت بهش ندارم که بخوام اصلاحش کنم

میدونین دیگه ازش بدم میاد دیگه دنبال گدایی محبت ازش نیستم هیچ حسی جز نفرت بهش ندارم که بخوام اصلاحش ...

اگه میدونی هیچ راهی نداره که رابطتتون بهتر شه طلاق بگیر ولی سعی کن خودت شاغل بشی دستت تو جیب خودت باشه اینجوری سرکوفت خونوادتو نمیشنوی و هم توی اجتماعی شاید با یکی مناسب خودت آشنا شی در کنارش واقعا ارامش داشته باشی

اگه میدونی هیچ راهی نداره که رابطتتون بهتر شه طلاق بگیر ولی سعی کن خودت شاغل بشی دستت تو جیب خودت با ...

شاغل هستم پاره وقت کار میکنم چون متاهلم ولی اگه تصمیمم به جدایی بشه دیگه فول تایم کار میکنم

شاغل هستم پاره وقت کار میکنم چون متاهلم ولی اگه تصمیمم به جدایی بشه دیگه فول تایم کار میکنم

امیدوارم از تصمیمت پشیمون نشی و زندگی به کامت باشه.. ولی قبل نهایی کردن تصمیمت چندتا مشاور باهم برین شاید حل شد