2777
2789

عید مبعث مبارک😍💗🌸                                   🌸

🌸                              🌸

دعایی که غایبی برای غایبی دیگر کند🌸 

از همه دعاها زودتر مستجاب میشود . . .

🌸                                                  🌸

🌸 

می خوام به نیت حاجت روایی شما صلوات و سوره ی یس بخونم و به پیامبر مهربانی ها هدیه کنم💗       🌸

🌸                  

ان شاءالله حاجت روا بشید، مشکلاتتون حل و زندگیتون پر از سلامتی، شادی، عشق و خوشبختی بشه💗

🌸                                                                🌸

لایک کنید یا پست بذارید💗          🌸

اگه دوست داشتید شما هم من رو دعا کنید، صلوات یا هر چی که دوست داشتید💗                                    🌸

🌸                                       🌸

🌸                                            🌸

🌸

🌸                     🌸

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من😔🙏💔

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

بچه ها ساعت چند اذانه

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

برات ایه الکرسی خوندم

شماهم منو دعا کن بچم سالم وانشاله پسر باشه یه گل دختر دارم ❤️ دوست دارم از دوتا گل داشته باشم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

میشه برامنی بخونی ک قلبم مشکل داره🥺

میش برام بخونی عشقم برگرده اسمش مهدی و اسم منم نازنین اسم شناسنامم عاطفه جفت اسمامو بگو

خدا خیرت بده دلم اندازه اسمون گرفته اندازه اسمون دلم تنگشه🥺

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

اینجا داره اذان میگه 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱